Luk ikke dine forvoksede akvariefisk, ud i naturen

Vi modtager forvoksede akvariefisk, i Esbjerg.

Guldfisk skal holdes ude af naturen

Der kan være så mange grunde til, at du ikke vil beholde din guldfisk. Du vandt en guldfisk i et tombola, men, du har en flok katte hjemme. Du rejser for meget og kan ikke passe fisken godt nok osv.

Der kan være mange grunde til, at guldfiskens ejer beslutter sig for, at de ikke vil beholde deres guldfisk. Uanset, hvad du gør, sæt ikke fisken ud i den lokale sø, dam eller å.

Du tænker måske "Hvorfor kan jeg ikke sætte min Nemo ud, et fredfyldt sted, og lade naturen gå sin gang?"
Det skal du ikke, fordi guldfisken er fantastisk dygtig til at tilpasse sig sine omgivelser, og ikke bare overleve, i den lokale dam, men også dominere den og udrydde sine konkurrenter. Guldfisk kan veje flere kilo.

Vi modtager dine forvoksede fisk

Pangasius. Fotograf Pernille.

Afleverer du en sumpskildpadde og vil du også af med dine akvariefisk, så hjælper vi dig gerne. Vi har mange hjem, der kan modtage akvariefisk, i alle størrelser.

Vi hjælper også gerne din forvoksede sugemalle, til et nyt hjem.

Vi har modtaget blandt andre fisk, arowana, plecostomus sugemaller, rødhalet malle, guldfisk, pangasius, koi, Oskar cichlider, piratfisk, af andre akvariefisk der kan nævnes platy, guppy, små-gedder, gurami, scalaer og alt i småfisk, rejer, hummer og krebs.

Invasive arter der ikke hører hjemme i den danske natur.

Smid ikke akvarieplanter, fisk og skildpadder ud i naturen. Der er stor risiko for, at de udkonkurrere vores egen plante- og dyreliv.

 

  • Oskar cichlide (Astronotus ocellatus)

  • Rødbuget piratfisk (Pygocentrus-nattereri)

  • Plecostomus malle