↓↓↓ Foder fra kun kr.69 - SkildpaddeShop.dk

Sumpskildpaddefoder kr.69 1.liter - Køb mere og spar.

Denne side er opdateret d.18. okt. 2019

Alle varer på denne side, kan bestilles i vores SkildpaddeShop

Du kan benytte betalingskort VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB og selvfølgelig MobilePay

Betaling med EAN-faktura.
SkildpaddeShop.dk tilbyder institutioner og offentlige virksomheder muligheden for at kunne betale med EAN faktura.


Se nogle af vores varer nedenfor. 

Ifølge aftale kan du afhente varer fra SkildpaddeShop hos Sumpskildpadder i Esbjerg.


Bestil foder til sumpskildpadder helt uden risiko 

Vil din skildpadde ikke have fodret, så sender du bare foderet tilbage til os og vi bytter til et andet foder.

 Vil du vide mere om vores kvalitetsfoder til sumpskildpadder og landskildpadder


Kontaktinfo. SkildpaddeShop & Sumpskildpadder

Det er prisen på SkildpaddeShop der er den rigtige, hvis der skulle være indsneget sig en fejl her på siden. 

UVB og varmepærer

UVB pærer 5,0 og 10,0: Sumpskildpadder anbefaler og benytter Reptisun UVB 5,0/Forest 13 watt pære, til skildpadder. 10,0 benytter vi kun til de afrikanske arter.

Bemærk at UV-B pærer skal skiftes senest efter 12 måneder også selv om de stadig lyser. Pærens max. afstand til skildpadden, er 15 cm.
UV-B pære 5.0 til regnskovs eller suptropisk levende reptiler og dyr som har et moderat behov for uv belysning. Denne pære passer til alle de almindelige skildpaddearter. Er du i tvivl om din skildpaddeart, bestil denne UVB pære. Pæren indeholder også en stor mængde naturlig UV-A lys.
Denne pære stimulerer og udvikler skildpaddens appetit, aktivitet, skelet og skjold, forbedre optagelsen af vitaminer og mineraler.
E-27 Fatning, helt almindelig fatning.

Varmepære: Sumpskildpadder anbefaler en minimum 60 watt. varmepære, den afgiver tilstrækkelig varme til solpladsen.
For de fleste sumpskildpadderarte, er 30-35 grader passende, over solpladsen.

Dragon Sun Spot er en gammeldags glødepære som giver en stor mængde varme fra sig. Med almindelig E-27 fatning.
Pæren har en kvalitet, så den kan holde til den høje fugtighed, der er i et terrarie.
Pæren er produceret til at kunne lyse i det der svarer til ca 2,5 måneder ved en daglig brændetid på 12 timer.

Spot pæren er produceret i Tyskland.
Pæren tåler ikke vandsprøjt. Håndter aldrig en varm glødepære, vent til den er afkølet. Så holder pæren længere.

 • XL flydeø. Til meget stort akvarium og havedam

  Passer til et stort akvarium (fra ca. 300 liter) og havedam.
  XL Turtle Dock.
  Denne meget store flydeø, er til de helt store sumpskildpaddearter.
  Øen vil også være særdeles god, at benytte ude i din havedam. Som et fristed for dine sumpskildpadder, at kravle op på. Her kan katte, hunde og andre dyr ikke komme til skildpadderne.

  Øen kan benyttes af blandt andre cooter, falske landkortskildpadder, kinesiske trekølsskildpadder, terrapiner og mange andre arter.
  Mål: 61 x 30 cm.

 • Flydende hule/stamme

  Flydehulen giver moskusskildpadden fred og ro fra de mere dominerende skildpadder eller fra en han, der hele tiden vil parre sig med en hun. Flydehulen giver samtidig skildpadden mulighed for at kunne følge med i, hvad der sker i akvariet. Denne flydende træstamme / Floating Turtle Log funger rigtig godt, til moskusskildpadder og mindre sumpskildpadder. Her hos Sumpskildpadder, har alle vores moskusskildpadder adgang til mindst en flydende træstamme. Moskusskildpadder og deres unger især kan også kravle ovenpå flydehulen. Træstamme flyder på overfladen, så dyrene kan kravle ind i og lægge sig ovenpå. Træstammen vender altid den tunge side ned og vil derfor ikke tippe. Mål længde 30 x brede 15 x højde 15 cm.

 • Hule

  Denne hule ligner en sunken træstamme. Produceret i kunstmateriale, der ikke påvirker vandet. Her hos Sumpskildpadder har vi benyttet denne hule i flere år. Hulen er vores moskusskildpadder, rigtig glade for også andre sumpskildpaddearter benytter gerne hulen. Vi ser tit, at der ligger 3-5 moskusskildpadder, inde i og under hulen.
  Hulen er uden bund og derfor helt sikret imod uheld, sumpskildpadden kan aldrig risikere at sidde fast, i hulen. Maller har også stor fornøjelse af hulen. Hulens størrelse: l 31 x h 11 x b 13 cm.
  Det er vigtigt at moskusskildpadder har huler de kan trække sig tilbage til og finde ro, i de lyse timer, eftersom de er aften og nataktive skildpadder.
  Kan også benyttes i saltvand.

Komodo Halogen Spot

Komodo Halogen Spot

Sumpskildpadder anbefaler varmepæren - Komodo Halogen Spot 35/50 w.

Har du flere sumpskildpadder og ønsker du et større område varmet op, så er det denne halogen pære, du skal vælge.
Varmepæren, er med reflektor, det giver en højere varme og mere lys, for færre watt og stadigvæk varmes solpladsen op til de nødvendige 30-35 grader.
Halogen spotpære kan holde til vandsprøjt og har en levetid på 2-3000 timer. Pæren kan lysdæmpes. Med alm. E27 fatning.

Her hos Sumpskildpadder er det vores foretrukkende varmepære.

Vi tester Halogen Spot pæren mod vandsprøjt

Som du kan se, sker der intet ved at sprøjte vand på Halogen pæren.
Bare en dråbe vand ramme en glødepære, en almindelig varmepære og pæren springer. Halogen pæren bliver billiger for dig i det lange løb.

Alu. lampe med reflektor

Alu. lampe. Bestil med eller uden klemme
SkildpaddeShop.dk

Her hos Sumpskildpadder, benytter vi kun lamper med reflektor. Kvalitetslamper forstærker pærens virkning til fordel for dine skildpadder.

Aluminiumslampe, med keramikfatning og god reflektor indbygget. Vi anbefaler, at man hænger to lamper op, ved siden af hinanden, hen over skildpaddens solplads, lamperne er monteret med en UVB pære og en varmepære.

Lampen kan både hænges op i ledningen og evt. med klemme sættes fast på terrariets kant, eventuelt en gren. Det giver dig en meget flexibel løsnings mulighed for, at placerer lampen helt rigtigt, i forhold til dine skildpadder og krybdyr.

Foto. Lampen kan belastes med max 60W og lampen giver på grund af den indvendige, polerede reflektor, den bedste udnyttelse af UVB pærer og varme pærer. Lampen har en diameter på ø14 cm. Lampens keramikfatning, det er den almindelige E27 fatning, der passer til de fleste terrarie pærer. På ledningen, er der monteret en afbryder, du let kan komme til. 

Bemærk: Alle vores lamper kan købes med eller uden klemme.

Kvalitetslamper

Med eller uden klemme

Poleret reflektor

Flyde ø og stamme - Floating Turtle Dock - Turtle Log

Stor flydeø fra et af vores egne moskusskildpadde-akvarier.

Flydeø der er rigtig god til moskusskildpadder og de mindre sumpskildpaddearter.

Øen der er produceret i et solidt materiale og holder sig flydende. Ved hjælp af sugekopper, bliver øen liggende på samme plads, hvilket er nødvendigt, når øen skal ligge stabil nedenunder UVB- og varmepære.

Øen er let for skildpadder, at kravle op på. Mål, længde 46 x brede 23 cm.

Her hos Sumpskildpadder benytter og sælges kun den store/large og XL store flydeø, vi synes ikke de mindre øer er anvendelige eller kun i meget kort tid. Bestil evt. i stedet for turtle log/flydende træstamme, der er en del kortere. Denne hule, kan de mindre skildpaddearter også have glæde af som voksne. Vores lamper ø14 cm. (se nedenfor på siden) de passer godt til at hænge over denne flydeø.

Se video med flydeø, den er let at sætte op. 

 • Stor flydeø

  Mål 46 x 23 cm. En god ø til moskusskildpadder og mindre sumpskildpadder.

Rent vand - Det rette filter er vigtigt

Fluval 406. Vi har flere modeller på vores SkildpaddeShop.

Du skal anskaffe dig det største filter, du har råd til.

Skildpadder sviner meget mere end fisk. Derfor skal du have et filter, der er mindst 3 til 5 gange kraftigere, end det tilsvarende filter, der anbefales til et akvarium, med kun fisk i.

Benyt et udvendig spandfilter. Et spandfilter optager ikke plads, i akvariet og dyrene kan ikke gnave, i ledningen. De små indvendige filterpumper, er normalt ikke meget bevendt til sumpskildpadder. 

Nu spørger nu nok "Hvilken størrelse filter vil I anbefale?"

Det afhænger altsammen af, hvor mange sumpskildpadder, hvilken skildpaddeart og hvor meget vand, der hælles i et akvarium (ikke akvariets størrelse).

Har du et 500-800 liters akvarium, med 6-8 voksne og størrer sumpskildpadder så anbefaler vi en spandfilter med en udstrømning på 2000-3500 l/h. så kan vores Fluval FX6 klare opgaven.

Har du en mindre flok moskusskildpadder 4-8 dyr, i et akvarium på 200-400 liter, så vil en spandfilter med en udstrømning på 1200-1500 l/h. så kan vores Fluval 406 klare opgaven.

Find de filter vi anbefaler og vi selv benytter her hos Sumpskildpadder, på vores SkildpaddeShop.dk 

Er dit filter for lille, så skal der skiftes vand ud oftere. Skift op til 50% af vandet, hver gang, så fjerner du samtidig 50% af forureningen, i akvariet. Gør det én gang om ugen eller hver anden uge. Vandskift slipper man ikke for. 

Du må ikke skifte alt vandet, på en gang, akvariefilters biologi/mikroorganismer, skal have noget at leve af (forurening). Udskifter ud al akvarievandet, så har de gode mikroorganismer, der lever i filtret og skaber det biologiske filter, lige pludselig ikke noget at leve af. Mikroorganismer vil derfor dø. Det vil tage ca. 3 uger ingen, inden dit filter igen er oppe på 100% ydelse. Derfor skift max. halvdelen/50% af akvarievandet af gangen.

Filterets gode mikroorganismer æder "forurening" og ændre det, til "neutralt stof", der ikke påvirker dit akvariummiljø negativt.

Læs meget mere om filterteknik og, hvordan du renser og holder vandet rent: Rent vand er nødvendigt for dine sumpskildpadder

Flydende hule / træstamme

I alle vores fire moskusskildpadde-akvarier har dyrene mindst en flydende træstamme de kan boltre sig i.
Denne flydende træstamme / Floating Turtle Log funger rigtig godt, til moskusskildpadder og mindre sumpskildpadder.
Her hos Sumpskildpadder, har alle vores moskusskildpadder adgang til en flydende træstamme. Træstammen giver tryghed og sikkerhed, ønsker en moskusskildpadde ro, så kan dyret her slippe for de andre og samtidig følge med i, hvad der sker i akvariet.
Moskusskildpadder og deres unger især kan også kravle ovenpå flydehulen og benytte overfladen som solplads.
Træstammen kan også benyttes med fordel til salamandre, frøer og tropiske fisk. Den hule træstamme flyder på overfladen, så dyrene kan kravle ind i og ovenpå og skjule sig.
Træstammen vender altid den tunge side ned og vil derfor ikke tippe. Mål længde 30 x brede 15 x højde 15 cm.
Er der behov for at hulen skal ligge fast, så har vi her hos Sumpskildpadder sat et lille øsken fast i øen, så er det let at fæstne øen, så den bliver liggende fast og ikke flyder rundt.

Bestil den på vores SkildpaddeShop.dk

Hule til sumpskildpadder

Denne hule ligner en sunken træstamme. Produceret i kunstmateriale, der ikke påvirker vandet.

Her hos Sumpskildpadder har vi benyttet denne hule i flere år. Hulen er vores moskusskildpadder, rigtig glade for også andre sumpskildpaddearter benytter gerne hulen. Vi ser tit, at der ligger 3-5 moskusskildpadder, inde i og under hulen.

Hulen er uden bund og derfor helt sikret imod uheld, sumpskildpadden kan aldrig risikere at sidde fast, i hulen. Hulens størrelse: l 31 x h 11 x b 13cm.

Vi har også lavet vores egen keramik hule diameter Ø18 cm, højde 16 cm. Hulen er er i alle vores akvarier med moskusskildpadder og mindre sumpskildpadder. Hulen er uden bund og derfor helt sikret imod uheld, sumpskildpadden kan aldrig risikere at sidde fast, i hulen. Se foto nedenfor. Hulen kan bestilles på vores SkildpaddeShop

Det er vigtigt at moskusskildpadder har huler, de kan trække sig tilbage til og finde ro, i de lyse timer, eftersom de er aften og nataktive skildpadder.
Kan også benyttes i saltvand.

Rengøring er vigtigt

Når vi arbejder med skildpadder/krybdyr, så er hygiejne helt nødvendigt. Vi går altid ud fra at de skildpadder vi håndterer, de har salmonella. 

Derfor pas på med Salmonella, tag dine forholdsregler. Hold en høj hygiejne og hold dyrenes omgivelser rene. 

Nedenfor kan du se nogle af de produkter, vi ikke kan undværer i vores dagligdag. Du kan bestille dem, på vores SkildpaddeShop.dk

Få ren besked om Salmonella

 • Håndrens

  Bring ikke Salmonella forgiftning videre til dem du holder af.

 • Desinficeringsvæske

  Benytter vi til rengøring af foderskåle, vaske, bordplader, dyrenes anlæg, transportkasser m.v.

 • Engangshandsker

  Latexhandsker så du ikke smitter dig selv, familien og dine øvrige dyr.