Sumpskildpadder Uldum - Modtagerstation

Denne side er opdateret d.2. jan. 2020

Her kan du indlevere alle slags sumpskildpadder og landskildpadder.

Uldum afd. e-mail: Sumpskildpadder.bo@gmail.com - Telefontid (kommer snart) Tlf.: 9396 1838 Kontakt/ring kl.19-20 ellers SMS. 

Uldum er en indleverings afdeling for skildpadder, der hører til Sumpskildpadder. Uldum afd. er oprettet, så det er letter for skildpaddeejer, fra Midt-, Øst- og Nordjylland så de lettere kan komme af med deres skildpadder. 

Bo leder vores Uldum afdeling. Skildpadderne vil blive flyttet til vores hovedafdeling i Esbjerg, hvor vi vil tage os af skildpaddens vídere pasning og evt. videreformidling, til et nyt og gode hjem.

Bo sidder med i Sumpskildpadder bestyrelsen, hvor han gerne deler ud af sin erfaring, fra bla. Kold College, i Odense.


Sumpskildpadder i Esbjerg og Uldum

Vi modtager alle slags landskildpadder og vandlevende skildpadder og de forbudte invasive skildpaddearter

Kæle- og privatejede skildpadder og dem fra naturen - Du kan støtte os med det beløb, du synes er rimeligt for at aflevere din skildpadde til os.

Indtil videre vil din støtte være frivillig, så alle kan være med. - Husk på, følger der støtte med, vil din skildpadde få det gode liv, og vi kan fortsætte med at hjælpe andre.

De invasive arter Guløret- og Rødøret terrapiner giver vi også en chance for at få det gode skildpaddeliv. De dyr modtages dog ikke uden du støtter os - Beløbets størrelse er frivilligt. De invasive dyr må vi ikke finde nye hjem til, de dyr skal vi bygge ekstra anlæg til, hvor vi giver dem det gode liv.

Venlig orientering: Vi har godt kr.250 i egne udgifter på, hver af de skildpadder vi kan finde nye hjem til. Din støtte er frivillig!

Vi siger aldrig nej til at modtage en skildpadde.

Se nogle af vores mange anlæg - Eller hos en skildpadde-samler, hvor du gratis kan komme af med din skildpadde: Som her? <----Klik

Sumpskildpadder Uldum afd.

Sumpskildpadder Uldum ligger mellem Tørring og den Østjyske Motorvej E45 - Hvor Horsens ligger på den modsatte side af E45.

Du er velkommen til at kontakte Bo:  Sumpskildpadder.bo@gmail.com 

Ønsker du at støtte vores arbejde hos Sumpskildpadder Uldum. Kan det ske til: MobilePay 17426 - Skriv "Uldum".

EU & dansk lov imod "invasive" skildpaddarter 

Uldum afd. modtager gerne dit brugte akvarium, udstyr og foderrester

Har du foder og brugt akvarieudstyr, du ikke ved, hvad du skal gøre af med, så modtager vi det gerne til vores arbejde. 

Leopardskildpadden "Skalle" er nysgerrig efter, hvad der sker.

Bo leder Sumpskildpadder Uldum

⯀Uldum Sumpskildpadder. Indlevering af alle skildpadder.
Mail.:sumpskildpadder.bo@gmail.com / Tlf.:9396 1838 Kontakt/ring kl.19-20 ellers SMS.

Bo sidder med i Sumpskildpadder bestyrelsen, hvor han gerne deler ud af sin erfaring, fra bla. Kold College, i Odense.

Skildpadderne vil blive flyttet til vores hovedafdeling i Esbjerg, hvor vi vil tage os af skildpaddens vídere pasning og evt. videreformidling, til et nyt og gode hjem.

Uldum afd. er en del af Sumpskildpadder

Det er vigtigt at de skildpadder der indleveres, de håndteres på den rette måde, dyrene må blandt andet ikke kunne slippe tilbage til i naturen.

Sumpskildpadder Esbjerg og Uldum har tilladelser fra Miljøstyrelsen, så vi må modtage alle invasive skildpaddearter. 

Vi er Danmarks eneste dyreværnsforening, med en bestyrelse bag, der kan og må tage imod alle slags skildpadder.

Der er intet underligt i at man kan få behov for at skille sig af med sin skildpadde. Skildpadder lever længe og livet ændrer sig. Vi er klar til at hjælpe dig.

Bestyrelsen i Sumpskildpadder sørger for at alt foregår som det skal. Alle de indleverede skildpadder får en ny chance for at få det gode liv. Vi har din skildpadde inde mellem 2-24 måneder, flere resten af deres liv. Vi sørger godt for din skildpadde og vi vil finde skildpadden et godt hjem. Hvor skildpadden vil være til glæde for mennesker, der er interesseret i og har tid til skildpadden. Vi afliver ikke levedygtige dyr hos Sumpskildpadder!