Vi kan passe din skildpadde. Ferie eller resten af livet

Guløret terrapiner der nyder deres ophold.

Denne side er opdateret d.14. okt. 2019

Mangler du pasning af din skildpadde i kortere eller længere tid, så kan vi hjælpe dig.

Vi kan passe din skildpadde i ferien eller livet ud. Du ønsker måske ikke helt at slippe din skildpadde, og vil gerne se tiden lidt and, du vil måske også gerne kunne høre til din skildpadde, du ønsker skildpadden skal have en bestemt snack? Alt sammen kan vi aftale en pasningsaftale, der vil passe dig og skildpadden.

Vi har flere forskellige anlæg, der passer til alle skildpadder. Vi har indendørs og udendørsanlæg. Denne service hjælper vi med i Esbjerg. Din skildpadde kan også indleveres til vores afdeling i Uldum, hvorfra skildpadden bringes til Esbjerg.

Se nogle af vores mange anlæg

Kontakt os for pris og muligheder. Eks. måneds pris for en standard pasning af en skildpadde, på under 4.kg. kr.175. Se mere om standardpakken længere nede*

Enhver aftale er individuel. Har du flere skildpadder, skal du have foto og tekst sendt om dyrene, skal skildpadden i dvale? Vi kan passe skildpadden efter dine ønsker. 

Kontaktinfo. Sumpskildpadder Esbjerg & Uldum

Leopard landskildpadde er på ferie. Her går skildpadden i vores store ude anlæg.

Indhold af standard pasning

3.5 kg. sumpskildpadde af arten Cooter.

*Standardpakke: Kr.175 md. for en standard pasning af en skildpadde, på under 4.kg. 

Er samme pasning som vores egne skildpadder får. 

Sumpskildpadder - Fodret består af vores kvalitetsfoderpille, vi tilbyder også ferskvandsfisk, kylling, hvori vi blander vores Korvimin der er mineraler, kalk og vitaminer. Udover finder vi en gang imellem insekter, snegle, regnorm, planter og andet fra naturen til skildpadden. Vi giver skildpadden snack, så vi kan lokke skildpadden hen, til tjek, så vi kan se efter om skildpadden har det som den skal. Skildpadden holdes sammen med få andre sumpskildpadder, så de husker at være skildpadde. 

Landskildpadder - Fodret består af vores kvalitetsfoderpille og ukrudtsplanter frisk plukket i naturen, hvor vi udover strøer vores Korvimin der er mineraler, kalk og vitaminer. Vi håndterer og snakker med skildpadden dagligt, både for at kunne tjekke skildpadden og holde dyrene rolige ved omgang med mennesker.

Både sumpskildpadder og landskildpadder holdes i enten større indendørs- eller udendørsanlæg, hvor dyrene kan sole sig, de har huler, gemmesteder og kan klatre rundt. Ingen af vores dyr lægges i dvale, medmindre det er et særligt ønske.

Kvalitetsfoder og Korvimin kan bestilles på vores SkildpaddeShop.dk

Eksempel på en snak med en Græsk landskildpadde

Vi holder nøje øje med vores skildpadder, så vi altid er sikre på at dyrene har de bedste muligt.

Vores lokaler og anlæg er sikrede

Vi har overvågning og sikkerhed hos Sumpskildpadder.

Den tillid der er vist os, ved at de mange skildpaddeejer har overdraget deres skildpadde til os, den tager vi særdeles alvorlig.

Ingen får adgang til vores lokaler, medmindre de har et ærinde. Vores medlemmer og jer der har skildpadder der opholder sig hos os, I kan få adgang til at se vores anlæg. - Slet ingen får lov til at besøge vores udendørs landskildpaddeanlæg. Her holder vi dyrene i isolation, fra andre skildpadder og skildpaddeejer. Indtil de er klar til adoption. 

Sporeskildpadde på ferie

Afrikansk sporeskildpadde (Centrochelys sulcata)

Vi er ude og lufte vores Afrikanske sporeskildpadde. Skildpadden er på ferie hos Sumpskildpadder. Han vejer nu 12 kilo og har potentiale til af kunne veje over 100 kilo. Skjoldets længde er 38 cm.