Vi mangler hjælp hos Sumpskildpadder

Eksempel på filter.

Vi trænger til nye filter.

I gennem flere år, har vi haft behov for at få skiftet vores filteranlæg ud. Vi har brugt alle vores penge til at hjælpe skildpaddeejer og deres skildpadder. 

Vi har behov for at få mere effektive filteranlæg, og få lettet vores arbejde med rensning af vores filteranlæg.

Er du firma eller privat der ønske at støtte og eller hjælpe os med nye filteranlæg, så hører vi meget gerne fra jer.

Kontakt vores formand Claus.

Kontaktinfo. Sumpskildpadder 

Behovet for at kunne køre ud efter skildpadder, er stort. Hjælp os.

2. ting vi særligt mangler hjælp til:

  • at kunne modtage og evt. kunne køre ud og hente de invasive Guløret og Rødøret terrapiner, enten gratis eller til en reduceret pris - Det er skildpadder der er fundet i naturen og skildpadder der mangler hjælp hos de socialt udsatte.
  • at kunne holde de invasive terrapiner i sikre anlæg, så de ikke risikere at skade vores danske naturlige dyreliv - Vi vil undgå at aflive levedygtige skildpadder.

Hjælp skildpadder og mennesker - Vi gør allerede alt, hvad vi kan.

Det er din støtte og vores medlemmer der holder Sumpskildpadder i gang.

Vi har sat vores Facebook på standby - Vi mangler hjælp

Siden er lige nu på standby!

Vi ønsker en Facebook side, med nye daglige opslag. Med viden - hvad sker der lige nu i Sumpskildpadder - hvilke skildpadder er klar til adoption - foto nyt og andre nyheder - tips og tricks om skildpadder fra ind- og udland.

Når vi ikke selv når at servicere Facebook, så er siden ikke relevant for andre eller for os.

Ønsker I at hjælpe skildpadder, til det gode liv?

Er I et par stykker, der kunne tænke jer, at sætte liv i vores Facebook. I ved, hvad der skal gøres, har idéer og kender Facebook ud og ind. Så lad os endelig høre fra jer. Send os et par ord om jer, så vi kan få gang i Facebook igen.

Kontakt Claus på Sumpskildpadder e-mail.: kontakt@sumpskildpadder.dk 

Vi mangler hjælp til vores udrykningsbil

Vi har Sumpskildpadde-assistenter, der står klar til at rykke ud.

Vi kontaktes, hvert år af mange skildpaddeejer, der ikke længere kan passe deres skildpadder, det kan være på grund af sygdom, sociale omstændigheder o.a. Dem må vi for tiden desværre pænt sige nej til, vi har ingen økonomi til at køre du og hjælpe deres skildpadder!

Vi har desværre ingen mulighed for at køre ud og hjælpe skildpadder i nød, skildpadder der er fundet eller fanget i naturen og bringe dyrene ind i gode sikre anlæg, hvor skildpadder ikke kan ødelægge livet for vores naturlige danske dyreliv.

Det er et stort handicap for vores arbejde, at vi ikke kan køre ud. Vi har Sumpskildpadde-assistenter der står klar til at påtage sig arbejdet.

Er det noget for dig, dit firma at støtte vores kørsel? Ønsker du/I at støtte en enkelt tur eller flere ture, hvor vi kører ud og redder skildpadder, så vil mange blive glade, både dyr og mennesker.

Sæt ikke skildpadder ud i naturen