Sumpskildpadder har stor succes med at hjælpe skildpadder til det gode liv

Arbejdet i Sumpskildpadder er mere end at hælde foder i halsen på sultne skildpadder.

 Denne side er opdateret d.7. juli 2019

Alle hos Sumpskildpadder der hjælper skildpaddeejer og skildpadder er frivillige og ulønnet.

Hjælp skildpadder i nød. 

  • MobilePay 17426 - Flere muligheder nedenfor. 

Desværre følger økonomi og den frivillige hjælp ikke med til de mange skildpadder, vi modtager og har behov for vores hjælp.

Det har gjort at vi desværre ikke kan køre ud og hente skildpader, der enten er i nød eller er fundet i naturen. Der er desværre ikke økonomi til det arbejde, der er ellers et meget stort behov for at kunne køre ud og hjælpe skildpadder!

Vi skal altid have 1. prioritet på de skildpadder vi får indleveret.

Vi kan altid køre ud, hvis der bliver betalt for kørsel.

Hver enest skildpadde vi redder og får ind på vores skildpaddeinternat, er potentielt en skildpadde vi holder ude af naturen.

Hvorfor skal man ikke sætte skildpadder ud i vores fælles danske natur? Her er hvorfor!

Hvad arbejder Sumpskildpadder med? Vil du vide mere

Vi mangler meget hjælp til vores udrykningsbil

Vi har Sumpskildpadde-assistenter, der står klar til at rykke ud.

Vi kontaktes, hvert år af mange skildpaddeejer, der ikke længere kan passe deres skildpadder, det kan være på grund af sygdom, sociale omstændigheder o.a. Dem må vi for tiden desværre pænt sige nej til, vi har ingen økonomi til at køre du og hjælpe deres skildpadder!

Vi har desværre ingen mulighed for at køre ud og hjælpe skildpadder i nød, skildpadder der er fundet eller fanget i naturen og bringe dyrene ind i gode sikre anlæg, hvor skildpadder ikke kan ødelægge livet for vores naturlige danske dyreliv.

Det er et stort handicap for vores arbejde, at vi ikke kan køre ud. Vi har Sumpskildpadde-assistenter der står klar til at påtage sig arbejdet.

Er det noget for dig, dit firma at støtte vores kørsel? Ønsker du/I at støtte en enkelt tur eller flere ture, hvor vi kører ud og redder skildpadder, så vil mange blive glade, både dyr og mennesker.

Hjælp skildpadder i nød.

Sæt ikke skildpadder ud i naturen