Billederne her er linket til tekster på hjemmesiden

Fotoalbum <--- Billeder fra vores dag med skildpadder, er meget mere interessant for dig der gerne vil se, hvad vi arbejder med.
--
 
Billederne nedenfor er interne billeder, der linker til tekster på hjemmesiden.
I er velkommen til at klikke på billedet og hele teksten kommer frem.
  
 
Siden er redigeret d.22. okt. 2021
 

Ønsker du at benytte vores billeder og tekster fra hjemmesiden - Det kan udmærket lade sig gøre for: 

Skoleelever, studerende og andre private, der ønsker at benytte et foto eller en del af teksten, til ikke kommercielle formål. I må gerne kopiere et foto og tekst til, så længe du/I husker at referere til enten SkildpadderABC.dk - Sumpskildpadder.dk - Moskusskildpadde.dk

Bemærk! Har du kommercielle interesser, er du dyrlæge, dyrehandler, forfatter, myndighed, hjemmesideejer o.a. og ønsker du at benytte vores billeder og tekst, så kontakt os. Det er ikke svært få lov til at benytte vores billeder og tekster til kommercielt brug af professionelle o.a., hvis man spørger først.

Mail.: skildpadder.abc@gmail.com

Ulovligt brug af vores billeder og tekster, af professionelle og til kommercielle formål der vises i bøger, blade, plakater, folder mv. og internetplatforme af alle slags, blandt andre hjemmesider og andre sider, det kan være Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest o.a. vil blive sendt til vores advokat, uden yderligere advarsel.

Advokat
Kirk Larsen & Acanius
Torvet 21
6700 Esbjerg