Se malerierne nedenfor i slideshow og galleri nederst 🎨 - Lille salgsside

Denne side er opdateret d.28. April 2022

Christian Sand viser her et lille udsnit af sine malerier.

Se flere nye malerier på: SandMaleri.dk

Christian fortæller - Jeg er 38 år. I 2007 begyndte jeg for alvor at male, efter jeg mistede mit arbejde, på grund af blodpropper, der skyldes en sjælden blodsygdom, senere er jeg diagnosticeret med bla. Aspergers. I dag er jeg på førtidspension.

Gennem hele mit liv har jeg været optaget af at tegne, male og arbejde med collage. Det har hjulpet mig med at holde tankemylder og ensomheden på et håndterbart niveau. 

Mine malerier er hovedsagelig ekspressionistiske, hvor mine tanker over livet ofte ligger gemt. Jeg er inspireret af daglige oplevelser, det kan være alt fra, drømme, musik, revner i fortovet, faldefærdige huse, tapet der hænger i laser, varer i et supermarked, en rusten bil og meget andet. Jeg maler for det meste med stærke prim farver, røde, blå, grønne og gule farver. Kombinationen af mine personlige oplevelser, der giver mange lag i mine malerier, altid er der synsindtryk og tanker bagved.

De fleste af mine billeder får ikke navne, da jeg ikke synes beskueren skal blive forstyrret af et billednavn, men selv gå på opdagelse i billedet.

God fornøjelse 
Christian Sand - www.SandMaleri.dk

Esbjerg

Ønsker du et maleri, besøge os, har du spørgsmål eller andet relevant, så hører vi gerne fra dig: Kontaktinfo. eller e-mail: SandMalerier@gmail.com 

  • Vi sender gerne.
  • De fleste malerier kan sendes for under kr.150
  • Maleriet leveres normalt uden ramme.
  • Du er selvfølgelig velkomme til at hente dit nye maleri.
  • Der er fuld returret i 1.måned. Når maleri retuneres i ubeskadiget stand.

Bestil en privat fremvisning - Sand Maleri har fast udstilling i privaten og lokalerne hos Skildpadder ABC der er samme sted.

Adresse: Sand Maleri. Kvaglundparken 1. 3.sal. nr.35. Esbjerg. - Besøg kun efter aftale alle ugens dage. Bedst mellem kl.12-17.

En del af overskudet, går til at hjælpe dyr i nød!


Et lille udsnit af mine malerier