Se malerierne nedenfor i slideshow og galleri nederst 🎨 - Lille salgsside

Denne side er opdateret d.12. nov. 2021

Christian Sand viser her et lille udsnit af sine malerier.

Se flere malerier på: SandMaleri.dk

Christian fortæller - Jeg er 38 år. Diagnosticeret med bla. Aspergers. I 2007 begyndte jeg for alvor at male, efter jeg mistede mit arbejde, på grund af blodpropper, der skyldes en sjælden blodsygdom. I dag er jeg på førtidspension.
Gennem hele mit liv har jeg været optaget af at tegne, male og arbejde med collage. Det har hjulpet mig med at holde tankemylder og ensomheden på et håndterbart niveau. 

Mine malerier er hovedsagelig ekspressionistiske, hvor mine tanker over livet ofte ligger gemt. Jeg er inspireret af daglige oplevelser, det kan være alt fra, drømme, musik, revner i fortovet, faldefærdige huse, tapet der hænger i laser, varer i et supermarked, en rusten bil og meget andet. Jeg maler for det meste med stærke prim farver, røde, blå, grønne og gule farver. Kombinationen af mine personlige oplevelser, der giver mange lag i mine malerier, altid er der synsindtryk og tanker bagved.

De fleste af mine billeder får ikke navne, da jeg ikke synes beskueren skal blive forstyrret af et billednavn, men selv gå på opdagelse i billedet.

God fornøjelse 
Christian Sand - www.SandMaleri.dk

Esbjerg

Ønsker du et maleri, besøge os, har du spørgsmål eller andet relevant, så hører vi gerne fra dig: Kontaktinfo. eller e-mail: SandMalerier@gmail.com

  • Vi sender gerne.
  • De fleste malerier kan sendes for under kr.150
  • Maleriet leveres normalt uden ramme.
  • Du er selvfølgelig velkomme til at hente dit nye maleri.
  • Der er fuld returret i 1.måned. Når maleri retuneres i ubeskadiget stand.

Kik ind hos Galleri Sand: Kvaglundparken 1. 3.sal. nr.35. Esbjerg. - Besøg kun efter aftale alle ugens dage. Bedst mellem kl.12-17.

En del af overskudet, går til at hjælpe dyr i nød!