Se malerierne nedenfor i slideshow og galleri nederst šŸŽØ - Lille salgsside

Denne side er opdateret d.4. sep. 2022

Christian Sand viser her et lille udsnit af sine malerier.

Se flere nye malerier på: SandMaleri.dk

Læs også om: Kreativitet og psykoser er genetisk forbundet og om kendte kunstmaler med mentale diagnoser.

Christian fortæller

Jeg er snart 40 år. I 2007 begyndte jeg for alvor at male, efter jeg mistede mit arbejde, på grund af blodpropper, der skyldes en sjælden blodsygdom, senere er jeg diagnosticeret med bla. Aspergers. I dag er jeg på førtidspension.

Gennem hele mit liv har jeg været optaget af at tegne, male og arbejde med collage. Det har hjulpet mig med at holde tankemylder og ensomheden på et håndterbart niveau. 

Mine malerier er hovedsagelig ekspressionistiske, hvor mine tanker over livet ofte ligger gemt. Jeg er inspireret af daglige oplevelser, det kan være alt fra, drømme, musik, revner i fortovet, faldefærdige huse, tapet der hænger i laser, varer i et supermarked, en rusten bil og meget andet. Jeg maler for det meste med stærke prim farver, røde, blå, grønne og gule farver. Kombinationen af mine personlige oplevelser, der giver mange lag i mine malerier, altid er der synsindtryk og tanker bagved.

De fleste af mine billeder får ikke navne, da jeg ikke synes beskueren skal blive forstyrret af et billednavn, men selv gå på opdagelse i billedet.

God fornøjelse 
Christian Sand - www.SandMaleri.dk

Esbjerg

Gratis forsendelse

  • Gratis forsendelse.
  • Maleriet leveres normalt uden ramme.
  • Ønsker du ramme monteret, bestil med, sølvfarvet eller sort plastramme, med ophæng +kr.100
  • Du er selvfølgelig velkommen til at hente dit nye maleri.
  • Der er fuld returret i 14. dage. Når maleri returneres i ubeskadiget stand.

Køb et maleri, det er let

Køb og betal for et maleri, til MobilePay 51 86 26 86 - Betal og send en sms til samme nummer, skriv blot billed nr. xxx og hvortil billedet skal sendes og din e-mailadresse, skal benyttes til fragtlabel.

Ønsker du at bestille et maleri, andre betalingsmuligheder, besøge os, har du spørgsmål eller andet relevant, så hører vi gerne fra dig.

Kontakt her - e-mail. sandmalerier@gmail.com - šŸ“ž Claus 3121 0494 bedst kl.15-17

Efter forudgående aftale, kik ind hos Galleri Sand: Kvaglundparken 1. 3.sal. nr.35. Esbjerg. - Besøg alle dage, bedst mellem kl.12-17.


Et lille udsnit af mine malerier