Vi er ikke politiet

"Hvorfor står jeg her og glor?"

Denne side er opdateret d.10. august 2019

Vi leder ikke efter ulovligheder, vi beder ingen om hjælp til at finde ulovligheder! Vi ved heller ikke, hvornår vi skulle få tid til det?

Men, høre vi om og samtidig får tilsendt dokumentation af en ulovlighed, hvor der er skildpadder indblandet. Hvad vi ofte gør. Så er det vores pligt at anmelde sagen. Fuldstændig lige som andre lovlydige danske borger også skal gøre.

Vi anmelder normalt dyreværnssager til Miljøstyrelsen og Fødevarestyrelsen, så må deres jurister tage sig af sagen.

Vi kan selvfølgelig ikke holde til at se igennem fingrene med, en dokumenteret anmeldelse, som dyreværnsforening. Lige som de store; Dyreværnet og Dyrenes Beskyttelse de kan heller ikke bare lade som ingenting. De store dyreværn, de sender deres egne folk i marken og hjælper og tjekker, hvor der kan være et problem med dyr.

Det har Sumpskildpadder desværre ikke selv økonomi til, vi har ellers frivillige der gerne vil tage sig af det arbejde, med, at køre ud og vejlede skildpaddeejer.

Alle må henvise skildpaddeejer til Sumpskildpadder, for råd og vejledning, vi modtager også gerne de skildpadder, der har problemer.

Man kan altid selv anmelde en dyreværnssag til Politiet tlf.:114 eller Fødevarestyrelsen.

Der er et meget stort behov for at kunne sende en skildpadde-udrykning af sted, til når skildpadder behøver hjælp.

Du kan støtte vores arbejde med lidt eller meget til: Mobilepay 17426

Sumpskildpadder hjælper og modtager alle slags skildpadder.

Kontaktinfo. Sumpskildpadder

Vi arbejder sammen med alle der hjælper skildpadder

Politiet var forbi. Selv om de havde knippel, håndjern og pistol, så turde de ikke røre ved den guløret terrapin.

Vi arbejder sammen med politiet, advokater, inkasso, ejendomsinspektører og andre personer der kan risikere at møde skildpadder, i deres daglige arbejde og har behov for vores hjælp.

Alle kan aflevere deres skildpadder hos Sumpskildpadder, uden der er en afsender med dyrene, uanset om dyrene er lovlige eller ulovlige. Vi opfordrer ikke til at man gør det, men, alle kan jo finde vores adresse!

Ser vi skildpadder der er stillet foran vores dør, så lader vi jo ikke bare dyrene stå! Vi hjælper alle de skildpadder vi modtager, enten der følger en donation med eller ej, det er der ingen forskel på, Skildpadderne kan jo ikke gøre for at deres ejer ikke længere har tid til dem, hvilket der kan være mange gode grunde til.

Men, vi vil helst at man kun aflever skildpadder efter en forudgående aftale. Vi kan være på ferie!

God gerning. Det hører til de gode gerninger, at du vil aflevere enten din egen eller en fundet/fanget gul- rødøret terrapin til os.

Alle slags skildpadder hjælpes og modtages her