01-12-2019

November/Jule nyhedsmail til medlemmer Sumpskildpadder

Modtager du ikke vores nyhedsmail, så tjek lige dit spamfilter. Denne e-mail sendt d.24. november.


Kære medlemmer af Sumpskildpadder

Tak for jeres medlemskab.

Lidt nyt og tilbud fra Sumpskildpadder. 

Vi har lavet mange ændringer i Sumpskildpadder i år. Det har været nødvendigt efter et for os stort underskud i 2018. Vi har ændret vores hjælp og frivillige arbejde fra - Hjælper du os lidt, så kan vi hjælpe dig - Det giver os desværre færre skildpadder!

Men det er vel rimeligt at skildpaddeejerne påtager sig lidt ansvar selv, med deres egne skildpadder, end tidligere, hvor vi for de flestes vedkommende påtog os al ansvaret og også betalte dyrenes udgifter selv. Vi er nu på det rene med, at vi ikke får helt så mange skildpadde ind. Det gode ved omlægningen er, at Sumpskildpadder fortsætte med at fungere og vi vil fortsat kunne hjælpe og redder skildpadder, fra hele Danmark, det er vi glade for. 

Vi har det dog sådan, at vi aldrig siger nej til at modtage en skildpadde. Selvfølgelig er de skildpaddeejer, der måske står mit i et sygdomsforløb eller er ude i en social nedtur forlegne ved at skulle aflevere en skildpadde til os - uden at kunne støtte vores arbejde. Men det skal skildpaddeejerne ikke være. 

Julen står for døren, det vil vi gerne fejre med vores medlemmer..... Medlemstilbud er redigeret bort

Køber I julegaver, kan varen byttes op til 14 dage efter jul, når kvittering sendes med. Vi kan desværre ikke betale penge tilbage eller betale returfragt.

- Resten af året, vil vores fragt til pakkeshop, kun være kr.39 - Husk, vi har ingen gebyr, uanset, hvor lidt eller meget der købes for.

- Facebook er åbnet igen, med nogle ændringer. Man kan ikke desværre ikke for tiden forvente at blive serviceret gennem Facebook, der skal man kontakte os gennem Sumpskildpadder.dk eller benytte e-mail og telefon.

- Sumpskildpadder *årskalender 2020 "Det gode skildpaddeliv" er på lager. Vi har 13 af vores egne billeder med i vores foldeud-kalender (foto-fil af kalender er med nederst). Prisen er kr.199 (ingen rabat på årskalender). Kalenderen kan bestilles på SkildpaddeShop.dk eller direkte på MobilePay 17426 Husk at sende navn og adresse med. De oplysninger kan også sendes i en e-mail ved siden af til kontakt@sumspkildpadder.dk

- På Sumpskildpadder.dk forside, lægger vi dagligt nyt op om vores dag, nyt om skildpadder, tips og tricks og meget andet om skildpadder. De oplæg overføres til vores Facebook.

- SkildpaddeShop og lager er nu flyttet i nye lokaler. Hvorfra vi betjener alle vores kunder. Det har givet os meget mere plads, i skildpadderummet, så vi kan redde og give plads til endnu flere sump- og landskildpadder der har behov for vores hjælp.  

- Nye anlæg for os (brugte anlæg), er på vej hjem og vil blive installeret i den kommende tid. Hvor vores SkildpaddeShop og lager tideliger stod placeret. Det vil lette os meget i det daglige arbejde, nu vi har fået mere plads til flere sump- og landskildpaddeanlæg.

- Flere spørger "Hvor mange internater har Sumpskildpadder?" Vi har vores hovedafdeling i Esbjerg, hvor vi holder skildpadder og hvorfra skildpadder kan adopteres - Vi har en afdeling i Uldum, hos Bo, hvor skildpadder af alle slags kan afleveres. De skildpadder kommer til Esbjerg. Bo kører jævnlig turen fra Uldum til Esbjerg. Vores næsten nye Uldum afdeling får pænt med skildpadder ind, hvilket er godt.  Vi har også en større landskildpadde afdeling og damme til at holde terrapiner i, hvilke ingen for tiden har adgang til.

- Vi modtager i dag flere skildpadder, vi skal passe for deres ejer. Enten i en kort periode eller livet ud. Det er en stor fornøjelse at have de skildpadder, i vores internat. Nogle skildpadder passer vi indtil uddannelsen er vel overstået, i ferien, på grund af alder og flere andre grunde. Dyrene sættes i de anlæg, hvor de trives bedst sammen med vores egne skildpadder. 

- Synes I der er få skildpadder klar til adoption, på vores adoptionsliste på Sumpskildpadder.dk Vi kan glæde jer med, at det er fordi mange skildpadder allerede bliver adopteret, inden de kommer ud på adoptionslisten. Vi har en database, hvor man kan blive skrevet op, hvis man er interesseret i bestemte skildpadder. Vi har en god snak med alle der er interesseret i skildpadder, inden de kan tage dyre med hjem.

- Det er kun Guløret og Rødøret terrapiner, de invasive arter vi selv skal beholde og som vi har et gebyr på. Alle andre arter af sumpskildpadder og landskildpadder de kan afleveres hos os, uden gebyr. Det er fordi de fleste af de skildpadder, kan vi komme videre med. Det tager normalt mellem 2 til 24 måneder at gøre skildpadder klart il adoption. En del skildpadder bliver aldrig klar til det, men så har de det gode liv her hos Sumpskildpadder.

Vores medlemmer er altid velkommen forbi Esbjerg afdelingen. I er også altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller bare få en snak om skildpadder.

Er der noget vi kan gøre for dig, så finder du vores telefontid, nummer og e-mail og MobilePay mv nedenfor.

Du vil selvfølgelig altid kunne annullere denne nyhedsmail. Bare svar tilbage på denne mail.

Denne nyhedsmail, er den sidste fra os for i år.

Derfor vil vi allerede nu ønske jer alle en glædelig jul og et rigtigt godt nytår.

p.b.v Claus Sand

Formand
 
Forkortet
 
Bliv medlem af Sumpskildpadder Kun kr.50 resten af året. Kontingentbetaling næste gang er i februar.