30-10-2019

Oktober nyhedsmail til medlemmer af Sumpskildpadder

Modtager du ikke vores nyhedsmail, så tjek lige dit spamfilter. Denne e-mail sendt d.24. oktober.

----

Kære medlemmer af Sumpskildpadder

Vi har lavet nogle ændringer i Sumpskildpadder. 

Her var der et tilbud til vores medlemmer.

- På Sumpskildpadder.dk forside, lægger vi dagligt nyt op om vores dag, nyt om skildpadder, tips og tricks og meget andet om skildpadder. 

- Vi har sat vores Facebook/Sumpskildpadder på standby. - Vi når desværre ikke at holde endnu en platform åben, hvor spørgsmål skal besvares og ting skal lægges op. Vores hjemmeside Sumpskildpadder.dk er ret stor og med ca. 10-20 x så mange besøgende, som Facebook siden genererer - Sumpskildpadder.dk tager meget tid at holde ved lige, sammen med de mange spørgsmål der kommer ind gennem hjemmesiden. Når vi ikke er så mange frivillige i Sumpskildpadder, er det nødvendig at prioritere. Sumpskildpadder.dk er derfor langt den mest relevante platform for vores arbejde.

- Vi er lige nu i gang med at flytte vores SkildpaddeShop ud af vores skildpaddelokaler. Så vi kan få indrettet flere skildpaddeanlæg og derved kan hjælpe og få plads til endnu flere skildpadder. Det er især de Invasive arter/Guløret-, og Rødøret terrapiner vi modtager, der trænger til mere plads og som vi ikke må finde nye hjem, de skildpadder skal vi selv beholde. Heldigvis er der nogle skildpaddeejer der synes det er rimeligt at de skal støtte os, med et gebyr, når de afleverer deres terrapiner til os og det gode skildpaddeliv. Der er udgifter ved at udvide vores skildpaddeanlæg og ved at skulle leje mere plads til vores SkildpaddeShop. Derfor gebyret på aflevering af terrapiner. Uden vores SkildpaddeShop så kan vi ikke hjælpe skildpadder.

  - Der er kommet godt gang i vores nye Sumpskildpadder Uldum afd. Hvor Bo tager imod både sump- og landskildpadder. Hvilket gør det letter for skildpaddeejer fra Nord- og Østjylland at komme af med deres skildpadder.  

- Vi har også et tæt samarbejde med Solens Venner i Christiansfeld, hvor Svend-Erik tager imod alle skildpaddearter.

Er der noget vi kan gøre for dig, så finder du vores telefonnummer mv. nedenfor.

Med venlig hilsen 
p.b.v. Claus Sand
 
Sumpskildpadder Hjælp & Adoption Forening 
Sekretariat & Internat 
 
Forkortet
----
Bliv medlem af Sumpskildpadder Kun kr.50 resten af året. Kontingentbetaling næste gang er i februar.