Bliv medlem af Sumpskildpadder

KUN kr.50 for et medlemskab af Sumpskildpadder resten af året.

Hver dag kan du på forsiden, se nye opslag med nyheder, tips og tricks om skildpadder!

 • Resten af året kun kr.50
 • Enkelt medlem kr.100 Betal nu, gælder resten af året og frem til 2021
 • Livsvarigt medlemskab kr.800

Du kan bestille medlemskab her:

Du er også velkommen til at sende en e-mail, hvor du ønsker at blive medlem.

Kontingent kan overføres med:

 • MobilePay til 17426
 • Sydbank - Reg. 7701 konto 0002 209 490

Sender du en e-mail, så husk, at tydeliggøre at du gerne vil være medlem, skriv også gerne dit navn, adresse og din e-mailadresse. Vi benytter e-mail til registrering og nyhedsmail.

Kontakt Sumpskildpadder: e-mail kontakt@sumpskildpadder.dk

Et medlemskab følger kalenderåret. - Der er ingen 14 dages fortrydelsesret.

Denne side er opdateret d.30. okt. 2019

Hvad giver det dig, at være medlem af Sumpskildpadder?

Sammen med vores medlemmer, kan vi hjælpe skildpadder til det gode liv! Hvilket der er et meget stort behov for. Vi mangler aktive medlemmer, til Sumpskildpadder i Esbjerg, der kan og vil gøre noget for de danske skildpadder der trænger til hjælp. 

Fordele for dig, ved at være medlem af Sumpskildpadder?
Som medlem af Sumpskildpadder:

 • Medlemmer er altid velkommen hos Sumpskildpadder Esbjerg
 • Du kan få tjekket din skildpadde, om skildpadden er rask eller hvis du mener skildpadden er syg? Tit er det nok med en snak og et råd eller to om, hvordan skildpadden skal passes? Vi behandler ikke din skildpadde, men vil henvise dig til en krybdyrkyndig dyrlæge, hvis det er nødvendigt.
 • Er du ambassadør for Sumpskildpadder, du er med til at redde og hjælpe skildpadder, beskytte vores fælles danske natur, og hjælpe mennesker, der er kommet ufrivillig i klemme, med deres skildpadde.
 • Du har selvfølgelig stemmeret, på vores generalforsamling, du kan stille op til bestyrelsen og du kan være med til at præge fremtiden for vores arbejde og give danskerne, en bedre skildpadde forståelse.
 • Vi tilbyder dig rabat og tilbud på vores nye SkildpaddeShop. 
 • Medlemmer accepterer at få tilsendt nyhedsmail, der vedrører skildpadder og vores hobby, med enkelte tilbud fra vores SkildpaddeShop.dk Du kan afmelde nyhedsmail.

Bliv medlem af Sumpskildpadder

Der er i tusindvis af skildpadder, der bliver "glemt" i et hjørne, i hjemmene rundt omkring i Danmark. Rigtig mange af de skildpadder, risikerer at ende deres liv, ude i naturen, hvis de ikke kommer til nye og gode hjem. Tusindvis af skildpadder dør, når ejeren i misforstået godhed, sætter sin kæleskildpadde ud i naturen. Sæt ikke skildpadder ud i naturen

Det er meget vigtigt, at vi har så mange medlemmer som muligt. Dig som medlem er vores berettigelse for at Sumpskildpadder kan eksisterer og overhoved kan hjælpe skildpadder, natur og mennesker. 
 
Efter loven imod terrapiner er trådt i kraft, er Sumpskildpadder hjælp blevet endnu mere nødvendig. Hvor skal man ellers gøre af sine skildpadder, hvis dyrene skal have en fremtid? Denne opgave lægger et stort pres på Sumpskildpadder, hvilket vi gerne påtager os, men den opgave kræver flere medlemmer og flere frivillige hos Sumpskildpadder i Esbjerg.
 
Sumpskildpadder arbejder døgnets 24 timer for dyrene og vores fælles natur og mennesker der er kommet i klemme. Er vi flere, kan vi gøre meget mere.
 
Sumpskildpadder bestyrelse, foreningsoplysninger og vedtægter 

Hvad giver det Sumpskildpadder, at du er medlem?

Indleveret Leopardskildpadde.

Som medlem, er du med til at hjælpe skildpadder til det gode liv og vores fælles natur fri for skildpadder og mennesker der er kommet i en ufrivillig klemme. 

 1. Vi indsamler vigtige oplysninger, der blandt andet benyttes af Miljøstyrelsen. Eksempel: Hvor er der set skildpadder
 2. Vi passer på at skildpadder ikke ender deres liv, ude i naturen. Sæt ikke skildpadder ud i naturen
 3. Du er med til at hjælpe naturen og give de danske naturligt tilhørende padder, fisk og fugle en bedre chance for at klare sig. 
 4. Vi forsøger at hjælpe de syge og de danskere med sociale problemer, af med deres skildpadder, på en god måde.  
 5. Du er med til at give os en større tyngde overfor styrelser og myndigheder, så vi kan gøre endnu mere for skildpadder.
 6. Du er med til at sætte fokus på en niche dyregruppe, der let bliver overset.
 7. Du er med til at fremme danskernes viden om skildpadder og hjælpe skildpadder til det gode liv, gennem oplysning mv. 
 8. Du er med til at støtte foreningen Sumpskildpadder, så vores frivillige, kan gøre endnu mere for skildpadder, natur og mennesker.

Hvad arbejder vi med?

Vi registrere medlemmer med mail-adresse

Se vores sidste nyhedsmail - Blog

Vil I huske at sende jeres email-adresse til os. 

Så kan vi kontakte jer, med nyheder om skildpadder, tilbud til skildpadder og give besked om tid til fornyelse af medlemskabet.

Ønsker I ingen nyhedsmail, så melder I bare det fra. Kontingent opkrævning vil normalt foregå via en mail.

Er du betalende medlem af Sumpskildpadder, er du altid velkommen forbi

Vi er ikke en Zoo og må derfor ikke åbne op for gæster. Vi må gerne åbne op for vores medlemmer. Husk, at aftale tid for besøg først.