Bliv medlem af Sumpskildpadder

Vi fjerner sumpskildpadder fra naturen og ind i sikre anlæg. Falster-Krybdyr.dk

Denne side er opdateret d.22. maj 2019

Dit medlemskab, er vigtig for os.

Generalforsamling er afholdt

Vores medlemmer gør at vi kan hjælpe og redde de glemte skildpadder og passe på vores fælles danske natur, hvor vi holder skildpadder fra at æde løs af vores naturlige danske dyreliv og hjælpe de skildpaddeejer der måske er blevet syge eller er kommet i sociale problemer, med deres skildpadder.  

Så vigtige er vores medlemmer for os.

Hvad giver det dig, at være medlem af Sumpskildpadder?

Sammen med vores medlemmer, kan vi hjælpe skildpadder til det gode liv! Hvilket der er et meget stort behov for. Vi mangler aktive medlemmer, til Sumpskildpadder i Esbjerg, der kan og vil gøre noget for de danske skildpadder der trænger til hjælp. 

 • Enkelt medlem kr.100 Gælder 1. år.
 • Livsvarigt medlemskab kr.800

Du kan indbetale med:

 • MobilePay til 17426
 • Sydbank - Reg. 7701 konto 0002 209 490

Husk, ved betaling, at skrive: "Medlem" også gerne dit navn, adresse og din e-mailadresse. 

Vi benytter e-mail til registrering og nyhedsmail.

Kontakt Sumpskildpadder

Fordele for dig, ved at være medlem af Sumpskildpadder?
Som medlem af Sumpskildpadder:

 • Medlemmer er altid velkommen hos Sumpskildpadder i Esbjerg
 • Du kan få tjekket din skildpadde, om den er rask eller hvis du mener skildpadden er syg? Tit er det nok med en snak og et råd eller to om, hvordan skildpadden skal passes der skal til, måske skal der en ny UVB-pære til? Vi behandler ikke din skildpadde, men vil henvise dig til en krybdyrkyndig dyrlæge, hvis det er nødvendigt.
 • Er du ambassadør for Sumpskildpadder, du er med til at redde og hjælpe skildpadder, beskytte vores fælles danske natur, og hjælpe mennesker, der er kommet ufrivillig i klemme, med deres skildpadde.
 • Du har selvfølgelig stemmeret, på vores generalforsamling, du kan stille op til bestyrelsen og du kan være med til at præge fremtiden for vores arbejde og give danskerne, en bedre skildpadde forståelse.
 • Vi tilbyder dig rabat og tilbud på vores nye SkildpaddeShop. Du vil hurtigt kunne tjene dit medlemskab ind igen. Åbner snart.
 • Medlemmer accepterer at få tilsendt nyhedsmail, der vedrører skildpadder og vores hobby, enkelte tilbud fra vores SkildpaddeShop.dk Du kan afmelde nyhedsmail.

Bliv medlem af Sumpskildpadder

Et medlemskab følger kalenderåret.

Der er ingen 14 dages fortrydelsesret.

Der er i tusindvis af skildpadder, der bliver "glemt" i et hjørne, i hjemmene rundt omkring i Danmark. Rigtig mange af de skildpadder, risikerer at ende deres liv, ude i naturen, hvis de ikke kommer til nye og gode hjem. Tusindvis af skildpadder dør, når ejeren, i misforstået godhed, sætter sin kæle-skildpadde ud i naturen. Sæt ikke skildpadder ud i naturen
 
Det er meget vigtigt, at vi har så mange medlemmer som muligt. Dig som medlem er vores berettigelse for at Sumpskildpadder eksisterer og kan hjælpe skildpadder. 
 
Efter loven imod terrapiner, er trådt i kraft, er Sumpskildpadder hjælp blevet endnu mere nødvendig. Hvor skal man ellers gøre af sine skildpadder, hvis dyrene skal have en fremtid? Denne opgave lægger et stort pres på Sumpskildpadder, hvilket vi gerne påtager os, men den opgave kræver flere medlemmer og flere frivillige hos Sumpskildpadder i Esbjerg.
 
Sumpskildpadder arbejder døgnets 24 timer for dyrene og vores fælles natur og mennesker der er kommet i klemme. Er vi flere, kan vi gøre meget mere.

Hvad giver det Sumpskildpadder, at du er medlem?

Indleveret Leopardskildpadde.

Som medlem, er du med til at hjælpe skildpadder til det gode liv, vores fælles natur fri for skildpadder og mennesker der er kommet i en ufrivillig klemme. 

 1. Vi indsamler vigtige oplysninger, der blandt andet benyttes af Miljøstyrelsen. Eksempel: Hvor er der set skildpadder
 2. Vi passer på at skildpadder ikke ender deres liv, ude i naturen. Sæt ikke skildpadder ud i naturen
 3. Du er med til at hjælpe naturen og give de danske naturligt tilhørende padder, fisk og fugle en bedre chance for at klare sig. Derfor skal sumpskildpadder ikke sættes ud i naturen.
 4. Vi forsøger at hjælpe de syge og de danskere med sociale problemer, af med deres skildpadder, på en god måde.  
 5. Du er med til at give os en større tyngde overfor styrelser og myndigheder, så vi kan gøre endnu mere for skildpadder.
 6. Du er med til at sætte fokus, på en niche dyregruppe, der let bliver overset.
 7. Du er med til at fremme danskernes viden om skildpadder og hjælpe skildpadder til det gode liv, gennem oplysning mv. 
 8. Du er med til at støtte foreningen Sumpskildpadder, så vores frivillige, kan gøre endnu mere for skildpadder, natur og mennesker.

Hvad arbejder vi med?

Samarbejdspartner

Skilt betyder, at alle slags skildpadder, må modtages her og godkendt af Sumpskildpadder.

Kik ind hos vores venner

Kik ind Sumpskildpadder lokaler

Vi registrere medlemmer med mail-adresse

Vil I huske at sende jeres email-adresse til os. 

Så kan vi kontakte jer, med nyheder om skildpadder, tilbud til skildpadder og give besked om tid til fornyelse af medlemskabet.

Ønsker I ingen nyhedsmail, så melder I bare det fra. Kontingent opkrævning vil normalt foregå via en mail.

Er du betalende medlem af Sumpskildpadder, er du altid velkommen forbi

Vi er ikke en Zoo og må derfor ikke åbne op for gæster. Vi må gerne åbne op for vores medlemmer. Husk, at aftale tid for besøg først.