Sumpskildpadder sekretariat og dyrehold, Esbjerg

Sumpskildpadder sekretariat. Formanden på sin plads.

Denne side er opdateret d.15. okt. 2019

Kontakt og find os

På denne side, kan du se lidt om, hvilke anlæg vi har og nogle af de mange skildpadder vi har modtaget hos Sumpskildpadder i Esbjerg. Vi har plads til ca. 250 dyr i vores anlæg. 

Vores SkildpaddeShop.dk styres også herfra. Hvor ordrer modtages, pakkes og sendes ud, til hjælp for skildpadder i nød og de skildpadder vi modtager.

Vi er tit i gang med at hjælpe skildpadder, hjemme eller ude. Derfor tager vi ikke telefonen første gang du ringer, ring venligst igen lidt senere. Du er også meget velkommen til at sende en SMS eller e-mail.

Mere information om Sumpskildpadder

Adoptionsklare skildpadder

Vi kan hjælpe dig - Hjælper du Sumpskildpadder. Du kan støtte vores frivillige arbejde med en donation, bliv medlem af Sumpskildpadder eller handle på vores SkildpaddeShop.dk  Hvorfra alt overskudet går til at hjælpe de glemte danske skildpadder.

Vores MobilePay 17426 - Sydbank reg. 7701 konto 0002 348 306


 

Nogle af de sidste skildpadder vi har modtaget

Løbende vil vi skifte de viste billeder.

2000 liter anlæg

Her er det formanden for Sumpskildpadder, der sætte en flok reddede terrapiner ned i vores 2000 liters dam. Vi modtager sumpskildpadder, hver dag. Se flere af vores videoer, på kanal Sumpskildpadder YouTube.

1000 l. tanke. Thomas er i gang med at rense filter. Vi ønsker os nogle filtersystemer der er letter at arbejde med.

Indendørs anlæg

Misforståelse, nogle tror, vi er en Zoo?

Sumpskildpadder i Esbjerg, her har vi anlæg der gør det praktisk at arbejde med og holde øje med vores skildpadder og dyrene har alt de behøver. Mellem 60/80% af de skildpadder vi får ind, skal have ekstra pasning og pleje, inden de kan komme videre til nye gode hjem. Denne pasning kræver meget nemt fmellem 4-12 mdr. hos os, nogle skildpadder har vi meget længere tid. De invasive skildpaddearter Guløret og Rødøret terrapiner, der bliver de fleste skildpadder hos os.

Sumpskildpadder Esbjerg og Uldum er ikke zoologisk haver, hvor man kan komme på besøg, uden ærinde. I kan desværre ikke forvente, at dukke uanmeldt op og så få adgang.

Det skyldes ikke uvilje, at vi ikke lukker alle ind. Men, det vil kræve lønnet og uddannet personale, zoo godkendelser, en meget større økonomi og meget mere. Hvilket er helt urealistisk at kunne opnå for en niche dyreværnsforening, der alligevel hjælper ca.1000 skildpadder om året, for meget få midler.

Vi er en dyreværnsforening, vi hjælper, redder, rehabiliterer og finder nye hjem, til skildpadder.

Er du medlem af Sumpskildpadder, er du altid velkommen forbi og se dyrene.
Medlemmer er en del af vores korps af frivillige ambassadører.
Bliv medlem.
Års kontingent kr.100
Livsvarigt kontingent kr.800
Ved medlemsindbetaling, husk venligst at sende navn og din e-mailadresse med.

MobilePay 17426
Sydbank reg.7701 konto 0002 348 306

Akvariereol med 500 liter akvarier og flere anlæg til landskildpadder.

Ny renoveret 1000 liter terrassedam.

Moskusskildpadde akvarium

720 liters akvarium, der er bygget op til moskusskildpadder.

Vores landskildpadder får indrettet et anlæg, der passer dem. I sommerhalvåret er mange af vores landskildpadder i udendørsanlæg.

Fra et af vores nye udendørsanlæg. Her kommer de indleverede landskildpadder til hægterne og i kondition, så de på sigt kan adopteres. Dyrene går i vores udendørsanlæg om sommeren. Bemærk, alle vores udendørsanlæg er med dræn, så ingen skildpadder pludselig skal svømme, ved styrtregn. Vores udendørs landskildpaddeanlæg kan ikke besøges, her er alle skildpadder i isolation. Fotograf Thomas

Fra Sumpskildpadder udendørsanlæg. Her kommer de indleverede landskildpadder til hægterne og i kondition, så de på sigt kan adopteres. Dyrene går i vores udendørsanlæg om sommeren. Kan ikke besøges. Fotograf Thomas

Bestil transport af skildpadder

Vi kører ud fra Esbjerg

Vi tilbyder transport efter aftale. 
Vi kan transporterer alle skildpaddearter, der kan være i bilen. Undtaget er havskildpadder. 
Pris for bil og chauffør kr.400 i timen. Hverdage kl.06-18 - Udover er der tillæg.
Del acontobeløb kan blive krævet, inden start.

  • Vi modtager MobilePay 17426
  • Sydbank reg 7701 konto 0002 348 306

Prisen udregnes, med Google Maps det beregnede tidsforbrug, for de kørte kilometer. Fra Sumpskildpadder Esbjerg og Nordsjælland, til vi igen er tilbage, ved start.

Vil du vide mere om vores kørsel Kontaktinfo. Sumpskildpadder