Sumpskildpadder sekretariat og dyrehold, Esbjerg

Sumpskildpadder sekretariat. Formanden på sin plads.

Denne side er opdateret d.12. august 2019

Kontakt og find os

På denne side, kan du se, hvordan Sumpskildpadder i Esbjerg ser ud.

Her har vi dyrehold, med plads til 250 dyr. Alle de modtagende skildpadder, fra de samarbejdende internater, de fleste dyr komme her til. Inden dyrene kommer videre, skal alle dyrene undersøges og helbredes, hvis det er nødvendigt, inden de kan komme videre til nye gode hjem hos private og zoo. 

Vores SkildpaddeShop.dk styres også herfra. Hvor ordrer modtages, pakkes og sendes ud. Havde vi ikke denne WebShop, så kunne vi ikke hjælpe skildpadder.

Vi modtager spørgsmål om hjælper skildpadder til det gode skildpaddeliv. 

Vi er tit i gang med at hjælpe skildpadder, hjemme eller ude. Derfor tager vi ikke telefonen første gang, ring venligst igen, lidt senere. Du er også meget velkommen til at sende en SMS eller mail.

Mere information om Sumpskildpadder

Adoptionsklare skildpadder

Du kan støtte vores arbejde som medlem af Sumpskildpadder og handle på vores SkildpaddeShop.dk Hvor alt overskudet går til at hjælpe de danske skildpadder.

Vi modtager MobilePay 17426 når I adoptere og aflevere skildpadder.

Vi modtager sumpskildpadder, hver dag

Her er det formanden for Sumpskildpadder, der sætte en flok reddede terrapiner, i vores 2000 liters dam. Vi modtager sumpskildpadder, hver dag. Se flere af vores videoer, på kanal Sumpskildpadder YouTube.

Sumpskildpadder Esbjerg

Misforståelse, nogle tror, vi er en Zoo?

Sumpskildpadder i Esbjerg, her har vi anlæg der gør det praktisk at arbejde med og holde øje med vores skildpadder og dyrene har alt de behøver. Mellem 60/80% af de skildpadder vi får ind, skal have ekstra pasning og pleje, inden de kan komme videre til nye gode hjem.

Sumpskildpadder og vores samarbejdspartner er ikke zoologisk haver, hvor man kan komme på besøg, uden ærinde. I kan desværre ikke forvente, at dukke uanmeldt op og så få adgang.

Det skyldes ikke uvilje, at vi ikke lukker alle ind. Men, det vil kræve lønnet uddannet personale, zoo godkendelser, en meget større økonomi og meget mere. Hvilket er helt urealistisk at kunne opnå, for en niche dyreværnsforening, der alligevel hjælper ca.1000 skildpadder om året, for meget få midler.

Vi kan dog afholde rundvisninger, for mindre grupper, for et mindre beløb til vores frivillige arbejde. Bestilt forud.

Vi er en dyreværnsforening, vi hjælper, redder, rehabiliterer og finder nye hjem, til skildpadder.

Er du medlem af Sumpskildpadder, er du altid velkommen forbi og se dyrene.
Medlemmer er en del af vores korps af frivillige ambassadører.
Bliv medlem.
Års kontingent kr.100
Livsvarigt kontingent kr.800
Ved medlemsindbetaling, husk venligst, at sende navn og din mail-adresse med.

MobilePay 17426
Sydbank reg.7701 konto 0002 348 306

1000 l. tanke.

Akvariereol og anlæg til landskildpadder.

Ny renoveret 1000 liter terrassedam.

Moskusskildpadde akvarium

Sumpskildpadder har et 720 liters akvarium, der er bygget op til moskusskildpadder. Vi har også andre mindre skildpadder i akvariet. Dyrene kan adopteres.

Bestil transport af skildpadder

Vi kører ud fra Esbjerg

Vi tilbyder transport efter aftale. 
Vi kan transporterer alle skildpaddearter, der kan være i bilen. Undtaget er havskildpadder. 
Pris for bil og chauffør kr.400 i timen. Hverdage kl.06-18 - Udover er der tillæg.
Del acontobeløb kan blive krævet, inden start.

  • Vi modtager MobilePay 17426
  • Sydbank reg 7701 konto 0002 348 306

Prisen udregnes, med Google Maps det beregnede tidsforbrug, for de kørte kilometer. Fra Sumpskildpadder Esbjerg og Nordsjælland, til vi igen er tilbage, ved start.

Vil du vide mere om vores kørsel Kontaktinfo. Sumpskildpadder

Vores landskildpadder får indrettet et anlæg, der passer dem. I sommerhalvåret er mange af landskildpadderne i udendørsanlæg.

Fra Sumpskildpadder udendørsanlæg. Her kommer de indleverede landskildpadder til hægterne og i kondition, så de på sigt kan adopteres. Dyrene går i vores udendørsanlæg om sommeren. Bemærk, alle vores udendørsanlæg er med dræn, så ingen skildpadder pludselig skal svømme, ved styrtregn. Kan ikke besøges. Fotograf Thomas

Fra Sumpskildpadder udendørsanlæg. Her kommer de indleverede landskildpadder til hægterne og i kondition, så de på sigt kan adopteres. Dyrene går i vores udendørsanlæg om sommeren. Kan ikke besøges. Fotograf Thomas