Leder du efter en bestemt skildpaddeart?

Rhinoclemmys pulcherrima manni har vi modtaget flere af.

Denne side er opdateret d.16. okt. 2019

Vi har rigtig mange, der søger en bestemt skildpadde, vi vil gerne holde øje, for jer alle. Derfor har vi oprettet en database, hvor man kan tilmelde sig, for en donation kr.100 pr. skildpaddeart.

  • SkildpaddeShop 
  • Shop database - MobilePay. Husk, at skrive hvilken skildpadde du søger.
  • *MobilePay til 17426
  • *Sydbank reg. 7701 konto 0002 209 490

*Betaler du direkte over MobilePay eller bank. Skriv "database" +Evt. send os en e-mail - sammen med din søgning og dit navn og kontakt information til: kontakt@Sumpskildpadder.dk

*Vi kvitterer med en e-mail hurtigst muligt.

Donationen er nødvendigt, for ikke at blive oversvømmet med useriøse henvendelser, hvilket tidligere tog meget af vores tid. Nu er vi på under 10% af tidligere søgninger og kan nu seriøst hjælpe jer.

Søgningen gælder for max. 1. år eller indtil du får tilbudt en skildpadde, der passer til din søgning.  

Vi vil kontakte dig, når skildpadden du søger, er klar hos os. Du vil få skildpadden tilbudt, inden den lægges op på vores adoptionsside

Mange af vores skildpadder, der er blevet klar til adoption, de når ikke ud på vores adoptionsliste, fordi nogle har ledt efter lige netop den skildpaddeart, gennem databasen.

Du kan se de skildpaddearter på artslisten HER vi har modtaget gennem årene.

Forbehold. Vi vil forbeholde os retten til at kunne afvise dig en skildpadde, du er blevet tilbudt, måske på grund af anlæg eller andet. Vi er her for dyrenes skyld.

Kontaktinfo. Sumpskildpadder

Der er ingen 14 dages returret på din donation. Donationsbeløbet fratrækkes ikke prisen på en skildpadde. Donationen betales ikke tilbage uanset om det lykkes os eller ej at finde dig en skildpadde.


Nogle få af de skildpaddearter vi har fundet hjem til

Skildpadder vi har modtaget - Artsliste

Afrikanske sporeskildpadder får vi jævnligt ind. Det er en skøn skildpadde, men, ikke for begynder. Fordi skildpadden kan vokse sig op til 80 kg i vægt.

Link til de mange forskellige skildpaddearter vi har haft inde hos Sumpskildpadder: