Leder du efter en bestemt skildpaddeart?

Rhinoclemmys pulcherrima manni har vi modtaget flere af.

Denne side er opdateret d.20. juli 2019

Vi har rigtig mange, der søger en bestemt skildpadde, vi vil gerne holde øje, for jer alle. Derfor har vi oprettet en database, hvor man kan tilmelde sig, for kun kr.100.

Beløbet er nødvendigt, for ikke at blive oversvømmet med useriøse henvendelser, hvilket tidligere tog meget af vores tid. Nu er vi på under 10% af tidligere søgninger og kan nu seriøst hjælpe jer.

Søgningen gælder for max. 1. år eller indtil du får tilbudt en skildpadde.  

Vi vil kontakte dig, når skildpadden, du søger, dukker op. Du vil få skildpadden tilbudt, inden den lægges ud på vores adoptionsside.

 Indbetaling kan ske til:
  • MobilePay til 17426
  • Sydbank reg. 7701 konto 0002 209 490 

Send os samtidig dit navn og kontakt information. Vi sender dig en en mail, der bekræfter din søgning.

Mange af vores skildpadder, der er blevet klar til adoption, de når ikke ud på vores adoptionsliste, fordi nogle har ledt efter lige netop den skildpaddeart, gennem databasen.

Adoptionsliste: Skildpadder der er klar til adoption

Kontaktinfo Sumpskildpadder

Der er ingen 14 dages returret på din indbetaling. Beløbet fratrækkes ikke prisen på en skildpadde. Beløbet betales ikke tilbage uanset om det lykkes os eller ej at finde dig en skildpadde.


 

Nogle få af de skildpaddearter vi har fundet hjem til

Afrikanske sporeskildpadder får vi rimelig tit ind. Det er en skøn skildpadde, men, ikke for begynder. Fordi skildpadden kan vokse sig op til 80 kg i vægt.

Link til alle de forskellige skildpaddearter vi har haft forbi Sumpskildpadder: Artsliste