Hjælp skildpadder

Sumpskildpadder er et trekløver, natur, skildpadder og mennesker

Blandt mange skildpadder, har vi hjulpet denne skønne terrapin, til et nyt og bedre liv. Bemærk, at skildpadden ligge skævt i vandet!

Sumpskildpadder er et trekløver, natur, skildpadder og mennesker.
Vi passer på miljøet ved, at stoppe udsætningen, af skildpadder, til naturen. Vi modtager de glemte skildpadder og hjælper dermed de mennesker, der er kommet i forlegenhed, med et dyr, de ikke længere har overskud til.

Her hos Sumpskildpadder hjælper vi ca. 1000 dyr om året.

Skildpadderne kan ikke gøre for, at de fleste af dem, er slæbt ind i Danmark og ikke er så nuttede længere som voksne. Desværre mangler skildpadder de charmerende spidse øre, den blød pels, en lang hale eller pigge. Så man umiddelbart får lyst til at støtte arbejdet med at redde skildpaddernes liv.

Mange har gennem deres opvækst, haft en facination for krybdyr og skildpadder. Du har måske plaget dine forældre om, at få en skildpadde? Hvor er din barndoms skildpadde, slange eller gekko blevet af? Mange krybdyr, er blevet efterladt, ude i den danske natur (hvad er ulovligt*). Kun skildpadderne har haft en lille chance for at overleve, ude i naturen, til i dag!
Vi forsøger, at redde skildpadderne inden de sættes ud i naturen og de skildpadder, der allerede er sat ud i naturen. Skildpadder er til stor skade for vores fælles danske natur.
Den skildpadde der er sat ud* i naturen, denne skildpadde æder, de for i Danmark sjældne dyre-arter, vi kan nævne nogle få, den lille grønne løvfrø, den lille vandsalamander og de æg, fugleunger og ællinger der fødes ved vores vådområder, blandt andre fugle, den toppede lappedykkers æg og unger, dør der mange af. Læs mere: Sæt ikke dyr ud!

Vi håber meget du vil støtte vores arbejde.  

Hvad gør vi så hos Sumpskildpadder? 

  1. Vi kan altid tage imod din eller dine skildpadder. Uanset skildpadde-art, størrelse og helbred.
  2. Gratis for private.
  3. Vi hjælper de mennesker der er kommet i klemme.
  4. Vi holder skildpadder væk fra naturen, hvor skildpadder ikke hører hjemme. Skildpadder æder de danske sjældne padder, udsatte fiskyngel og fugleunger. Skildpadder ødelægger naturen.
  5. Vi tager imod skildpadder, der fanges i de danske søer, damme og åer.
  6. Vi tilbyder oplysning, råd og vejledning
  7. Vi stiller pasningsvejledninger gratis til rådighed
  8. Vi finder nye, gode, hjem, til de glemte skildpadder
  9. Vi samarbejder med det offentlige Danmark

Desværre kan vi ikke klare alle opgaverne uden hjælp, uden donationer, støtte og hjælp fra frivillige, så går det ikke. Alt foregår ulønnet.

Sumpskildpadder er med vores frivilliges hjælp, en del af Danmarks dyre-, & naturbeskyttelse.