Hilsen fra Randers

Cooter. Fotograf Camilla Severinsen.

Vil bare lige rose jer for jeres arbejde med sumpskildpadderne. Jeg er SÅ imponeret over at der findes mennesker som jer, der gør så stor en forskel for dyrene. Jeg stod selv i sidste uge med en sumpskildpadde jeg redede fra at blive kørt over på en tæt trafikeret vej. Da jeg så tog den med hjem var jeg i syv sind over, hvad jeg skulle gøre med den. Ringede til Randers Regnskov og fik jeres nummer. Overvejede at beholde den selv, den var ret fin, men den var virkelig ekstrem stor og jeg havde desværre ik mulighed for at give den de nødvendige boligforhold. I kom og hentede den samme aften, og takker SÅ mange gange for alt i har gjort. Jeg så billeder af bassinet den skulle bo i, og dens 'nye venner'. Super dejligt. Kan ikke takke jer nok ikke tit man finder mennesker, der brænder sådan, for at hjælpe dyr.

Skildpadden er i dag på vores skildpadde opsamlingshjem, i Ålestrup hos Ulla og har det godt i et stort udendørs anlæg. Ulla og hendes mand gør en stor indsats for skildpadderne.

Læs mere om cooter

Hilsen fra Odense

Frederik siier her sammen med sin datter og ser på deres nye moskusskildpadde han.

Så blev familien udvidet med lille Buller. Vi hentede ham idag hos Sumpskildpadder og der skal lyde en kæmpe stor tak til Claus for hans imødekommende og helt igennem fantastisk rare måde at være på. Han er virkelig en ildsjæl der gør et kæmpe stort stykke arbejde for skildpadderne. Endnu engang tusind tak. Det er bestemt ikke sidste gang vi lægger vejen forbi Cool

Annemette Henriksen

Lagt op på Facebook Sumpskildpadder d. 21. marts 2015

Hilsen fra de 5. cooter

En cooter nyder livet, i overfladen.

Hej Claus.

Godt Nytår! 

Tak for de fem cooters! De hygger sig vist nu. De har deres 600l akvarium med god strøm, gemmesteder og automatisk vandskifte. Efter lidt eksperimenter tror vi også, at lys og varme hænger rigtigt – nu ligger de ofte i en bunke og soler sig. De går sammen med 3 siamesiske algeædere, 2 sugemaller og nogle tetraer, der er hurtige nok til ikke at blive spist.

Solveig

SUMPSKILDPADDEN PÅ VEJ TIL ET BEDRE LIV!

Varde Dyrehospital

Da vi desværre ikke kunne give skildpadden optimale faciliteter henover weekenden og der ikke havde meldt sig en ejer, afleverede vi den til Claus Korsgaard Sand www.sumpskildpadder.dk. Skildpadden var en rødøret terrapin-hun på 8-10 år og Claus fortalte at skildpadden ikke havde haft det godt – den var meget lille og tynd og den havde ikke haft mulighed for at skifte skæl hvilket skyldes manglende UVB-lys. Skildpadden vil blive passet og plejet hos Claus indtil den bliver sund nok til at få sig et nyt og godt hjem – sandsynligvis til foråret.
www.sumpskildpadder.dk kan varmt anbefales, hvis man ikke længere er i stand til at tage sig af sin sumpskilpadde.