Sumpskildpadder Webshop

Gå direkte til SkildpaddeShop.dk

Se design, af vores nye SkildpaddeShop nedenfor, der snart åbner. Vi glæder os!

På siden viser vi nogle af vores mest populærer varer på SkildpaddeShop

Billig fragt, kun kr.39 til pakkeshop.

Se nogle af vores varer nedenfor. 

Du kan døgnet rundt kontakte os på SkildpaddeShop.dk Send en mail til skildpaddeshop@gmail.com vi ringer gerne tilbage.

Uden vores SkildpaddeShop kunne vi ikke hjælpe én eneste skildpadde der behøver et nyt hjem og holde skildpadder ude af den danske natur, hvor skildpadder ikke hører til og ind i sikre anlæg, for ikke at tænke på de mennesker der ufrivillig er kommet i klemme med deres skildpadder. Så vigtig er SkildpaddeShop, for vores arbejde.​

Fragt fra SkildpaddeShop.dk er kun kr.39 til over 1,400 pakkeshop. 

Varen kan også bestilles til afhentning, hos Sumpskildpadder i Esbjerg. Vi aftaler blot en en tid for afhentning.

Vores nye SkildpaddeShop.dk design - Er ved at være klar

Du kan roligt handle videre på vores nuværende SkildpaddeShop - Det gode skildpaddeliv.

Arbejdet udføres med hjælp fra Prestaspeed.dk

Vores nye SkildpaddeShop vil give dig og dyrene mange flere muligheder, Dankort betaling, og meget.

Billederne viser vores egen mineral og vitamin produkt Korvimin. Vi benytter Korvimin til alle vores skildpadder. Find Korvimin på SkildpaddeShop

Husk, at have ekstra UVB- og varmepære

Tilbud en UVB 5,0 sparepære og en varmepære 60 watt kun kr.194,95

Selv om der er varme og solstråler nok udenfor, så skal dyrene indendørs også have UVB-lys og varme nok. UVB pærer skal skiftes mindst en gang om året, selv om UVB pæren lyser, så afgiver pæren ikke længere UVB-lys nok.

Det er livsvigtigt, at dine sumpskildpadder, har både en frisk UVB pære og en varmepærer.

Sumpskildpadder kan ikke optage vitaminer, mineraler og kalk, i deres krop, hvis ikke krybdyret har adgang til både en UVB pære og en varmepære.

Kik ind på vores SkildpaddeShop

Komodo Halogen Spot

Sumpskildpadder anbefaler varmepæren - Komodo Halogen Spot 35/50 w.

Har du flere sumpskildpadder og ønsker du et større område varmet op, så er det denne halogen pære, du skal vælge.
Varmepæren, er med reflektor, det giver en højere varme og mere lys, for færre watt og stadigvæk varmes solpladsen op til de nødvendige 30-35 grader.
Halogen spotpære kan holde til vandsprøjt og har en levetid på 2-3000 timer. Pæren kan lysdæmpes. Med alm. E27 fatning.

Her hos Sumpskildpadder er det vores foretrukkende varmepære.

Vi har pæren på vores SkildpaddeShop.dk

Vi tester Halogen Spot pæren mod vandsprøjt

Som du kan se, sker der intet ved at sprøjte vand på Halogen pæren.
Bare en dråbe vand ramme en glødepære, en almindelig varmepære og pæren springer. Halogen pæren bliver billiger for dig i det lange løb.

Alu. lampe med reflektor. Vi har 60 og 100 watt lamper

Alu. lampe. Bestil med eller uden klemme
www.SkildpaddeShop.dk

TILBUD kraftig 100 watt, alu. lamp kr.139,95 på SkildpaddeShop.dk

Her hos Sumpskildpadder, benytter vi kun lamper med reflektor. Kvalitetslamper forstærker pærens virkning til fordel for dine skildpadder.

Aluminiumslampe, med keramikfatning og god reflektor indbygget. Vi anbefaler, at man hænger to lamper op, ved siden af hinanden, hen over skildpaddens solplads, lamperne er monteret med en UVB pære og en varmepære.

Lampen kan både hænges op i ledningen og evt. med klemme sættes fast på terrariets kant, eventuelt en gren. Det giver dig en meget flexibel løsnings mulighed for, at placerer lampen helt rigtigt, i forhold til dine skildpadder og krybdyr.

Foto. Lampen kan belastes med max 60W (vi har også lamper til 100w.) og lampen giver på grund af den indvendige, polerede reflektor, den bedste udnyttelse af UVB pærer og varme pærer. Lampen har en diameter på ø14 cm. Lampens keramikfatning, det er den almindelige E27 fatning, der passer til de fleste terrarie pærer. På ledningen, er der monteret en afbryder, du let kan komme til. 

Bemærk: Alle vores lamper kan købes med eller uden klemme.

Køb lampen på vores SkildpaddeShop.dk

Kvalitetslamper

Med eller uden klemme

Poleret reflektor

Flyde ø

Stor flydeø fra et af vores egne moskusskildpadde-akvarier.

Flydeø der er rigtig god til moskusskildpadder og de mindre sumpskildpaddearter.

Øen der er produceret i et solidt materiale og holder sig flydende. Ved hjælp af sugekopper, bliver øen liggende på samme plads, hvilket er nødvendigt, når øen skal ligge stabil nedenunder UVB- og varmepære.

Øen er let for skildpadder, at kravle op på. Mål, længde 46 x brede 23 cm.

Her hos Sumpskildpadder benytter og sælger kun den store flydeø, vi synes ikke de mindre øer, er anvendelige, til normal brug. Vores lamper ø14 cm. (se nedenfor på siden) de passer godt til at hænge over denne flydeø.

Se video med flydeø, den er let at sætte op. 

Bestil den på vores SkildpaddeShop.dk

Rent vand - Det rette filter er vigtigt

Fluval 406

Du skal anskaffe dig det største filter, du har råd til.

Skildpadder sviner meget mere end fisk. Derfor skal du have et filter, der er mindst 3 til 5 gange kraftigere, end det tilsvarende filter, der anbefales til et akvarium, med kun fisk i.

Benyt et udvendig spandfilter. Et spandfilter optager ikke plads, i akvariet og dyrene kan ikke gnave, i ledningen. De små indvendige filterpumper, er normalt ikke meget bevendt til sumpskildpadder. 

Nu spørger nu nok "Hvilken størrelse filter vil I anbefale?"

Det afhænger altsammen af, hvor mange sumpskildpadder, hvilken skildpaddeart og hvor meget vand, der hælles i et akvarium (ikke akvariets størrelse).

Har du et 500-800 liters akvarium, med 6-8 voksne og størrer sumpskildpadder så anbefaler vi en spandfilter med en udstrømning på 2000-3500 l/h. så kan vores Fluval FX6 klare opgaven.

Har du en mindre flok moskusskildpadder 4-8 dyr, i et akvarium på 200-400 liter, så vil en spandfilter med en udstrømning på 1200-1500 l/h. så kan vores Fluval 406 klare opgaven.

Find de filter vi anbefaler og vi selv benytter her hos Sumpskildpadder, på vores SkildpaddeShop.dk 

Er dit filter for lille, så skal der skiftes vand ud oftere. Skift op til 50% af vandet, hver gang, så fjerner du samtidig 50% af forureningen, i akvariet. Gør det én gang om ugen eller hver anden uge. Vandskift slipper man ikke for. 

Du må ikke skifte alt vandet, på en gang, akvariefilters biologi/mikroorganismer, skal have noget at leve af (forurening). Udskifter ud al akvarievandet, så har de gode mikroorganismer, der lever i filtret og skaber det biologiske filter, lige pludselig ikke noget at leve af. Mikroorganismer vil derfor dø. Det vil tage ca. 3 uger ingen, inden dit filter igen er oppe på 100% ydelse. Derfor skift max. halvdelen/50% af akvarievandet af gangen.

Filterets gode mikroorganismer æder "forurening" og ændre det, til "neutralt stof", der ikke påvirker dit akvariummiljø negativt.

Læs meget mere om filterteknik og, hvordan du renser og holder vandet rent: Rent vand er nødvendigt for dine sumpskildpadder

Flydende hule / træstamme

I alle vores fire moskusskildpadde-akvarier har dyrene mindst en flydende træstamme de kan boltre sig i.
Denne flydende træstamme / Floating Turtle Log funger rigtig godt, til moskusskildpadder og mindre sumpskildpadder.
Her hos Sumpskildpadder, har alle vores moskusskildpadder adgang til en flydende træstamme. Træstammen giver tryghed og sikkerhed, ønsker en moskusskildpadde ro, så kan dyret her slippe for de andre og samtidig følge med i, hvad der sker i akvariet.
Træstammen kan også benyttes med fordel til salamandre, frøer og tropiske fisk. Den hule træstamme flyder på overfladen, så dyrene kan kravle ind i og ovenpå og skjule sig.
Træstammen vender altid den tunge side ned og vil derfor ikke tippe. Mål længde 30 x brede 15 x højde 15 cm.
Er der behov for at hulen skal ligge fast, så har vi her hos Sumpskildpadder sat et lille øsken fast i øen, så er det let at fæstne øen, så den bliver liggende fast og ikke flyder rundt.

Bestil den på vores SkildpaddeShop.dk

Hule til mindre sumpskildpadder

Denne hule, der ligner en sunken træstamme.

Hulen er vores moskusskildpadder, rigtig glade for. Vi ser tit, at der ligger 3-5 moskusskildpadder, inde i og under hulen.

Hulen er også god til, de mindre sumpskildpaddearter, især unger og unge dyr, eftersom der ingen bund, er i hulen. Derfor kan sumpskildpadden aldrig risikere at sidde fast, i hulen. Hulens længde 30 cm.

Bestil hulen på vores SkildpaddeShop.dk

Dekorativ baggrund - Moskusskildpadder får nu let ved at komme til overfladen

Dekorativ baggrundsplade til akvarium

Her hos Sumpskildpadder benytter vi altid baggrundsplader, så vores moskusskildpadder let kan kravle op til vandoverfladen. Vi sikre os på den måde, at dyrene ikke drukner og stresses, fordi de har svært ved, at komme til overfladen. 

Vi benytter også denne plade, til solplads, til vores sumpskildpadder. Pladen kan de ligge på og blive helt tørre, under bugen.

Baggrundspladerne er med barkstruktur, der forstærker dybdevirkningen i akvariet. Baggrundspladen tager ikke meget plads, i akvariet. Mål 60 x 55 x 2,5cm.

Det er let at udvide med pladerne, så du kan få den baggrunds-størrelse du gerne vil have. Pladen kan blandt andet også benyttes til at bygge en flydeø og en filterskjuler.

Der er let at skære og monter pladen, så den passer i dit akvarium. Pladen klæbes let fast med akvarium silikone.

Vi har også akvarium silikone på vores SkildpaddeShop

Rengøring er vigtigt

Når vi arbejder med skildpadder/krybdyr, så er hygiejne helt nødvendigt. Vi går altid ud fra at de skildpadder vi håndterer, de har salmonella. 

Derfor pas på med Salmonella, tag dine forholdsregler. Hold en høj hygiejne og hold dyrenes omgivelser rene. 

Nedenfor kan du se nogle af de produkter, vi ikke kan undværer i vores dagligdag. Du kan bestille dem, på vores SkildpaddeShop.dk

Få ren besked om Salmonella

  • Håndrens

    Bring ikke Salmonella forgiftning videre til dem du holder af.

  • Desinficeringsvæske

    Benytter vi til rengøring af foderskåle, vaske, bordplader, dyrenes anlæg, transportkasser m.v.

  • Engangshandsker

    Latexhandsker så du ikke smitter dig selv, familien og dine øvrige dyr.