SkildpaddeShop

SkildpaddeShop.dk Det gode skildpaddeliv. En del af Sumpskildpadder.dk

Se nogle af vores varer nedenfor. Direkte til SkildpaddeShop.dk

Du kan døgnet rundt kontakte os på SkildpaddeShop.dk Send en mail til skildpaddeshop@gmail.com vi ringer gerne tilbage.

Uden vores SkildpaddeShop kunne vi ikke hjælpe én eneste skildpadde og holde skildpadder ude af den danske natur, hvor skildpadder ikke hører til og ind i sikre anlæg, for ikke at tænke på de mennesker der ufrivillig er kommet i klemme med deres skildpadder. Så vigtig er SkildpaddeShop, for vores arbejde.​

Fragt er kun kr.39 til over 1,400 pakkeshop. Varen kan også bestilles til afhentning, hos Sumpskildpadder i Esbjerg. Vi aftaler blot en en tid for afhentning.

Sumpskildpaddefoder og landskildpaddefoder.

Big Mama viser her vores kvalitets sumpskildpaddefoder.

Køb mere og spar.

Kvalitets sumpskildpaddefoder: Vores kvalitetsfoder, benytter vi selv, til alle de sumpskildpadder vi modtager og redder. Vi skal sikre os, at skildpadderne får alt de behøver af mineraler, vitaminer og kalk.

Topkvalitet foder, en foderstick der holder sig flydende, holder facon og smuldre ikke og vil derfor ikke svine dit akvarium eller havedam til.

Fodret har en smag/lugt vores skildpadder tænder på og ikke skal bruge uger på at vende sig til. Sumpskildpadder spiser villigt fodret.

Fodret styrker skildpaddens skjold, skelet, organer, æg produktion, og aktivitetsniveau. Vi benytter fodret til unger, moskusskildpadder og alle andre sumpskildpadderarter blandt andre kinesiske trekøl, terrapiner, cooter, sanpskildpadder. Vi har gennem flere år testet, mange forskellige foder fabrikater, systematisk og med mange skildpadder. Foderplan medfølger.

Vi sparer på plastik: Vi sender det meste foder i papirposer, derved sparer du kr.20 for en bøtte!

Vil du vide mere om, hvordan vi fodrer vores sumpskildpadder: Fodre sumpskildpadder

Kvalitets landskildpaddefoder: Vores landskildpaddefoder, er basisføde til landskildpadder. Fodret er velafbalanceret, med et bredt indhold af urter, alger og grønt til landskildpadder og planteædende krybdyr. Fodret har en afbalanceret sammensætning tæt på det naturlige, indholder mineraler, kalk og vitaminer, landskildpadder har behov for. Fodret har - i passende små mængder - også et optimal indhold af høj kvalitet protein og omega fedtsyrer. Fodret styrker skildpaddens immunforsvar, skjold vækst, skelet, organer, æg produktion, og aktivitetsniveau. Fodret giver vi til alle de landskildpadder vi modtager og redder, både de europæiske og afrikanske arter, dyrene spiser villigt fodret og dyrene skal ikke bruge flere uger til at vende sig til fodret.

Vil du vide mere om indholdet i fodret. Find fodret på vores SkildpaddeShop.dk

 • Kvalitets landskildpaddefoder

  Der indeholder vitaminer og mineraler. Fodret styrker dyrenes skjold, skelet, organer, æg produktion, og aktivitetsniveau.

 • Pre Alpin Testudo Original

  Økologisk landskildpaddefoder fra de Østriske Alper. Bland fodret op med vand og du har duften af friske apleplanter og urter.

 • Tørrede flodrejer

  Du kan give dine sumpskildpadder flodrejer, som et lille "mellemmåltid" eller du kan blande flodrejer sammen med sumpskildpaddefoder.

 • Tørret småfisk

  Tørrede småfisk kan du også benytte som et lille "mellemmåltid", men, kun et par gange om ugen.

Husk, at have ekstra UVB- og varmepære

Tilbud UVB 5,0 og varmepære 60watt kr.189,95

Selv om der er varme og solstråler nok udenfor, så skal dyrene indendørs også have UVB-lys og varme nok. UVB pærer skal skiftes mindst en gang om året, selv om UVB pæren lyser, så afgiver pæren ikke længere UVB-lys nok.

Det er livsvigtigt, at dine sumpskildpadder, har både en frisk UVB pære og en varmepærer.

Sumpskildpadder kan ikke optage vitaminer, mineraler og kalk, i deres krop, hvis ikke krybdyret har adgang til både en UVB pære og en varmepære.

Kik ind på vores SkildpaddeShop

Flyde ø

Stor flydeø fra et af vores egne moskusskildpadde-akvarier.

Flydeø der er rigtig god til moskusskildpadder og de mindre sumpskildpaddearter.

Øen der er produceret i et solidt materiale og holder sig flydende. Ved hjælp af sugekopper, bliver øen liggende på samme plads, hvilket er nødvendigt, når øen skal ligge stabil nedenunder UVB- og varmepære.

Øen er let for skildpadder, at kravle op på. Mål, længde 46 x brede 23 cm.

Her hos Sumpskildpadder benytter og sælger kun den store flydeø, vi synes ikke de mindre øer, er anvendelige, til normal brug. Vores lamper ø14 cm. (se nedenfor på siden) de passer godt til at hænge over denne flydeø.

Se video med flydeø, den er let at sætte op. 

Bestil den på vores SkildpaddeShop.dk

Vitaminer, mineraler og kalk til alle skildpadder

Her hos Sumpskildpadder benytter vi selv Korvimin ZVT + Reptil. Vi ser hurtig resultater, med vores skildpadder, når vi benytter produktet. Det er en blanding af flere vitaminer, mineraler og kalk der er udviklet af dyrlæger.  

Korvimin ZVT + Reptil er et velprøvet produkt. Korvimin benyttes af veterinære og bruges over hele Verden. 

Det er et mineralfoder til sumpskildpadder, landskildpadder, terrariedyr, prydfugle, duer, sangfugle, papegøjer. 

Det kan kombineres med friskfoder og levende foder.  

Sumpskildpadder og landskildpadder primære valg af vitamin og mineralpulver. Korvimin ZVT+ reptil er vitamin-mineralpulver, Der er udviklet af dyrlæger, specielt beregnet til skildpadder, krybdyr og padder. Det indeholder kalk og fosfor i det rigtige forhold, altså 2:1. Derudover indeholder pulvert aminosyre, sporstoffer og andre vigtige vitaminer. B

Til de vandlevende skildpadder, benyt en blender eller bland det i lidt fiskestykker, put det ind i en regnorm, pres det ind i kyllingkød.

Til landskildpadder, drys korvimin over skildpaddens foder, det kan evt. være Pre Alpin

Giv gerne dagligt dine landskildpadder et vitamin og kalktilskud, og sumpskildpadder en til to gang om ugen.

Korvimin ZVT indeholder aminosyrer, der er værdifulde for skildpadder, krybdyr og fugle såsom lysin, valin, arginin og tyrosin. Det medfølgende vitamin K1 er en af ​​de mest vitale faktorer i dannelsen af ​​koagulationsfaktorer i blodet. 

L-carnitinen tjener som en afgørende katalysator i cellemetabolismen. Desuden indeholder Korvimin ZVT cholinchlorid som en vigtig del af nerve- og levermetabolismen.  

Ekstra tilskud af kalk, mineraler og vitaminer er vigtige for dine skildpadder.
Det hjælper og:
- tilføjer dyret de nødvendige vitaminer, mineraler og sporstoffer
- styrker dyrets appétit, ved underernæring
- ved skildpaddes og krybdyrets skjold– og hamskift
- styrker dyrets knoglevækst 
- styrker dyrets fertilitet og ægproduktion
- styrker dyret mod stress og øger dyrets aktivitetsniveau  

Foderanvisning: Sumpskildpadder, landskildpadder, krybdyr og fugle får Korvimin afhængigt af sammensætningen af ​​deres foder: 

Frisk foder (grønfoder, frugt): 5g / 330g foder 

Tørfoder: 5g / 160g foder 

Levende foder (indsekter, larver) 5g / 125 g foder 

Ved blandingsfoder af ovenstående, skal doseringen justeres i overensstemmelse hermed.  

Indeholder dyrets basisfoder allerede vitaminer og mineraler, skal du tilpasse doseringen efter det.   

Ingredienser: Råprotein 5,5%, råfedt 0,3%, råaske 61,5%, råfiber 0,4%, calcium 15,0%, fosfor 8,3%, natrium 5,4% kalium 2,0 %, DL-methionin 0,5%.  

Tilsætningsstoffer pr. kg: Vitamin A 500.000 IE, vitamin D3 50.000 IE, vitamin E (som α-tocopherolacetat) 1.500 mg, C-vitamin (som L (+) - ascorbinsyre-ren stof) 4000 mg, vitamin B1 160 mg, vitamin B2 500 mg, vitamin B6 300 mg, vitamin B12 1.800 mg, calcium D-pantothenat 1.000 mg, 3.000 mg nikotinsyre, 80 mg folsyre, biotin 10.000 μg, vitamin K1 30 mg, L-carnitin 15.000 mg, cholin 5000 mg.  

Sporelementer pr. kg: Jern (som jern (II) sulfat, monohydrat) 400 mg, mangan (som mangansulfat, monohydrat) 50 mg, zink (som zinksulfat, monohydrat) 500 mg, kobber (som kobber (II) sulfatpentahydrat) 200 mg kobolt (som cobalt (II) sulfat, heptahydrat) 0,04 mg, iod (som calciumiodid, monohydrat) 20 mg, molybdæn (som natriummolybdat, dihydrat) 0,04 mg selen (som natrium) 2 mg. 

Sammensætning: Dicalciumphosphat, calciumcarbonat, glucose, mononatriumphosphat, vallepulver, gær, natriumchlorid, natriumbicarbonat, magnesiumoxid, skummetmælkspulver, DL-methionin.

 • Sepiaskaller

  Sepiaskaller, giver dine skildpadder, et godt kalk tilskud og holder dyrets næb slebet.

 • Nekton Multi Rep

  er udviklet i ud fra de seneste videnskabelige resultater og sikrer dyrets grundlæggende sundhedstilstand.

 • Kalkblok

  Vi har klakblokke til både sumpskildpadder og landskildpadder. Dyrene tager selv kalk, efter behov.

Moskusskildpadder spiser flydepiller

I videoen spiser moskusskildpadder vores kvalitets sumpskildpaddefoder.
Det er ikke noget problem, at vænne moskusskildpadder til at spise deres foder, fra overfladen. Vi fodre alle vores moskusskildpadder, lige før lyset slukker hos dem. Moskusskildpadder er aften og nataktive, derfor er det en fordel at fodre, på det tidspunkt ellers vil du risikerer at fodret vil ligge og skvulpe rundt, i overfladen, hele dagen. Jo længere tid foderet ligger i akvariet, det mindre interesseret i foderet bliver dyrene.

Alu. lampe med reflektor. Vi har 60/100 watt lamper

Alu. lampe. Bestil med eller uden klemme. Passer til alle sumpskildpaddearter.
www.SkildpaddeShop.dk

Her hos Sumpskildpadder, benytter vi kun alu. lamper med reflektor. Gode lamper forstærker pærens virkning til fordel for dine skildpadder.

Aluminiumslampe, med keramikfatning og god reflektor indbygget. Vi anbefaler, at man hænger to lamper op, ved siden af hinanden, hen over skildpaddens solplads, lamperne er monteret med en UVB pære og en varmepære.

Lampen kan både hænges op i ledningen og evt. med klemme sættes fast på terrariets kant, eventuelt en gren. Det giver dig en meget flexibel løsnings mulighed for, at placerer lampen helt rigtigt, i forhold til dine skildpadder og krybdyr.

Foto. Lampen kan belastes med max 60W (vi har også lamper til 100w.) og lampen giver på grund af den indvendige, polerede reflektor, den bedste udnyttelse af UVB pærer og varme pærer. Lampen har en diameter på ø14 cm. Lampens keramikfatning, det er den almindelige E27 fatning, der passer til de fleste terrarie pærer. På ledningen, er der monteret en afbryder, du let kan komme til. 

Bemærk: Alle vores lampen, kan købes med eller uden klemme.

Køb lampen på vores SkildpaddeShop.dk

Rent vand - Det rette filter er vigtigt

Fluval 406

Du skal anskaffe dig det største filter, du har råd til.

Skildpadder sviner meget mere end fisk. Derfor skal du have et filter, der er mindst 3 til 5 gange kraftigere, end det tilsvarende filter, der anbefales til et akvarium, med kun fisk i.

Benyt et udvendig spandfilter. Et spandfilter optager ikke plads, i akvariet og dyrene kan ikke gnave, i ledningen. De små indvendige filterpumper, er normalt ikke meget bevendt til sumpskildpadder. 

Nu spørger nu nok "Hvilken størrelse filter vil I anbefale?"

Det afhænger altsammen af, hvor mange sumpskildpadder, hvilken skildpaddeart og hvor meget vand, der hælles i et akvarium (ikke akvariets størrelse).

Har du et 500-800 liters akvarium, med 6-8 voksne og størrer sumpskildpadder så anbefaler vi en spandfilter med en udstrømning på 2000-3500 l/h. så kan vores Fluval FX6 klare opgaven.

Har du en mindre flok moskusskildpadder 4-8 dyr, i et akvarium på 200-400 liter, så vil en spandfilter med en udstrømning på 1200-1500 l/h. så kan vores Fluval 406 klare opgaven.

Find de filter vi anbefaler og vi selv benytter her hos Sumpskildpadder, på vores SkildpaddeShop.dk 

Er dit filter for lille, så skal der skiftes vand ud oftere. Skift op til 50% af vandet, hver gang, så fjerner du samtidig 50% af forureningen, i akvariet. Gør det én gang om ugen eller hver anden uge. Vandskift slipper man ikke for. 

Du må ikke skifte alt vandet, på en gang, akvariefilters biologi/mikroorganismer, skal have noget at leve af (forurening). Udskifter ud al akvarievandet, så har de gode mikroorganismer, der lever i filtret og skaber det biologiske filter, lige pludselig ikke noget at leve af. Mikroorganismer vil derfor dø. Det vil tage ca. 3 uger ingen, inden dit filter igen er oppe på 100% ydelse. Derfor skift max. halvdelen/50% af akvarievandet af gangen.

Filterets gode mikroorganismer æder "forurening" og ændre det, til "neutralt stof", der ikke påvirker dit akvariummiljø negativt.

Læs meget mere om filterteknik og, hvordan du renser og holder vandet rent: Rent vand er nødvendigt for dine sumpskildpadder

Flydende hule / træstamme

I alle vores fire moskusskildpadde-akvarier har dyrene mindst en flydende træstamme de kan boltre sig i.
Denne flydende træstamme / Floating Turtle Log funger rigtig godt, til moskusskildpadder og mindre sumpskildpadder.
Her hos Sumpskildpadder, har alle vores moskusskildpadder adgang til en flydende træstamme. Træstammen giver tryghed og sikkerhed, ønsker en moskusskildpadde ro, så kan dyret her slippe for de andre og samtidig følge med i, hvad der sker i akvariet.
Træstammen kan også benyttes med fordel til salamandre, frøer og tropiske fisk. Den hule træstamme flyder på overfladen, så dyrene kan kravle ind i og ovenpå og skjule sig.
Træstammen vender altid den tunge side ned og vil derfor ikke tippe. Mål længde 30 x brede 15 x højde 15 cm.
Er der behov for at hulen skal ligge fast, så har vi her hos Sumpskildpadder sat et lille øsken fast i øen, så er det let at fæstne øen, så den bliver liggende fast og ikke flyder rundt.

Bestil den på vores SkildpaddeShop.dk

Hule til mindre sumpskildpadder

Denne hule, der ligner en sunken træstamme.

Hulen er vores moskusskildpadder, rigtig glade for. Vi ser tit, at der ligger 3-5 moskusskildpadder, inde i og under hulen.

Hulen er også god til, de mindre sumpskildpaddearter, især unger og unge dyr, eftersom der ingen bund, er i hulen. Derfor kan sumpskildpadden aldrig risikere at sidde fast, i hulen. Hulens længde 30 cm.

Bestil hulen på vores SkildpaddeShop.dk

Dekorativ baggrund - Moskusskildpadder får nu let ved at komme til overfladen

Dekorativ baggrundsplade til akvarium

Her hos Sumpskildpadder benytter vi altid baggrundsplader, så vores moskusskildpadder let kan kravle op til vandoverfladen. Vi sikre os på den måde, at dyrene ikke drukner og stresses, fordi de har svært ved, at komme til overfladen. 

Vi benytter også denne plade, til solplads, til vores sumpskildpadder. Pladen kan de ligge på og blive helt tørre, under bugen.

Baggrundspladerne er med barkstruktur, der forstærker dybdevirkningen i akvariet. Baggrundspladen tager ikke meget plads, i akvariet. Mål 60 x 55 x 2,5cm.

Det er let at udvide med pladerne, så du kan få den baggrunds-størrelse du gerne vil have. Pladen kan blandt andet også benyttes til at bygge en flydeø og en filterskjuler.

Der er let at skære og monter pladen, så den passer i dit akvarium. Pladen klæbes let fast med akvarium silikone.

Vi har også akvarium silikone på vores SkildpaddeShop

Det er hyggeligt at fodre sine sumpskildpadder

Claus Sumpskildpadder risiker gerne sine fingrer, fordi det er hyggeligt at komme tæt på vores sumpskildpadder.