Sumpskildpadder har stor succes med at hjælpe skildpadder til det gode liv

Arbejdet i Sumpskildpadder er mere end at hælde foder i halsen på sultne skildpadder.

Desværre følger økonomi og den frivillige hjælp ikke med til de mange skildpadder, vi modtager og har behov for vores hjælp.

Det har gjort, at vi desværre ikke kan køre ud længere og ikke heller ikke mere kan have telefontid. Der er desværre ikke nok tid, frivillige og økonomi til det hele, men ellers et meget stort behov for hjælp til!

Vi skal altid have 1. prioritet på de skildpadder vi får ind.

Hver enest skildpadde vi redder og får ind på vores skildpaddeinternat, er potentielt en skildpadde vi holder ude af naturen.

Hvorfor skal man ikke sætte skildpadder ud i vores fælles danske natur? Her er hvorfor!

Hvad arbejder Sumpskildpadder med? Vil du vide mere

Vi mangler meget hjælp til vores udrykningsbil

Vi har Sumpskildpadde-assistenter, der står klar til at rykke ud.

Vi har desværre ingen mulighed for at køre ud og hjælpe skildpadder i nød, skildpadder der er fundet eller fanget i naturen og bringe dyrene ind i gode sikre forhold, hvor skildpadder ikke ødelægger livet for vores naturlige danske dyreliv.

Sæt ikke skildpadder ud i naturen

Vi kontaktes, hvert år af mange skildpaddeejer, der ikke længere kan passe deres skildpadder, det kan være på grund af sygdom, sociale omstændigheder o.a. Dem må vi for tiden desværre pænt sige nej til, vi har ingen økonomi til at køre du og hjælpe de skildpadder!

Det er et stort handicap for vores arbejde, at vi ikke kan køre ud. Vi har Sumpskildpadde-assistenter der står klar til at hjælpe.

Er det noget for dig at være sponsor for lidt benzin? Ønsker du at støtte med lidt eller lidt mere til vores kørselskonto, så vil mange blive glade, både dyr og mennesker.

Hjælp skildpadder i nød.

Bestyrelsen Sumpskildpadder 

Kontakt vores formand Claus Sand - Sumpskildpadder

Sumpskildpadder formand Claus har for travlt

Thomas bygger anlæg til alndskildpadder.

Sumpskildpadder formand Claus har for travlt

Derfor mangler vi en frivillig, en voksen person, der kan gå ind og hjælpe Claus med vores skildpaddeinternat i Esbjerg. Så han ikke skal være bundet op på internatet 365 dage om året.

Vi tænker, at du er en person med håndelag, måske er du efterlønner, pensionist af en slags. En person der hurtigt kan lære selvstændigt at passe internatets dyr og lokaler.

Vi har desværre ikke lige nu mulighed for at betale dig penge, for din hjælp.

Sumpskildpadder lider meget af at vi har en meget lille økonomi, og kun lidt frivillig hjælp til arbejdet.

Hjælp skildpadder i nød.

Bestyrelsen Sumpskildpadder 

Kontakt Sumpskildpadder