Webshop

UVB pære og varmepære

Kreditkort Shop med Visa Dankort - Visa - American Express og andre kort

Ønsker du at betale med MobilePay: Ny MobilePay Shop

Overskud af salget, går til vores dyreværnsarbejde.

Reptisun UVB 5,0

Pris: 139,95 DKK
Sumpskildpadder anbefaler og benytter Reptisun UVB 5,0 Forest 13 watt pære, til vores skildpadder. UV-B pære 5.0 til regnskovs eller suptropisk levende reptiler og dyr som har et moderat behov for uv belysning. Pæren indeholder også en stor mængde UV-A E-27 Fatning. Bemærk at UV-B pærer skal skiftes senest efter 12 måneder også selv om de stadig lyser. Pærens max. afstand til skildpadden, er 15 cm.

2.stk Reptisun UVB 5,0

Pris: 254,00 DKK
Sumpskildpadder anbefaler og benytter Reptisun UVB 5,0 Forest 13 watt pære, til vores skildpadder. UV-B pære 5.0 til regnskovs eller suptropisk levende reptiler og dyr som har et moderat behov for uv belysning. Pæren indeholder også en stor mængde UV-A E-27 Fatning. Bemærk at UV-B pærer skal senest skiftes efter 12 måneder også selv om de stadig lyser. Pærens max. afstand til skildpadden, er 15 cm.

Dragon Sun Spot 60 watt

Pris: 49,95 DKK
Sumpskildpadder anbefaler en 60 watt varmepære, den afgiver tilstrækkelig varme til solpladsen. For de fleste sumpskildpadderarte, er 30-35 grader passende, over solpladsen. Dragon Sun Spot er en gammeldags glødepære som giver en stor mængde varme fra sig. Pæren er ikke som eco pærer 30% billigere at bruge i strøm da de 30% bliver brugt til varme. Pæren er derfor mere brugbar til terrarier og har en længere holdbarhed. Pæren er produceret til at kunne lyse i det der svarer til ca 2,5 måneder ved en daglig brændetid på 12 timer. KØB 2 OG FÅ RABAT. Se i billedfelt, nedenfor. Ønsker du pakken sendt til hjemmet, så skal du også bestille "Med omdeling" - Findes nedenfor.

UVB 5,0 - varmepære

Pris: 174,00 DKK
Sumpskildpadder anbefaler og benytter Reptisun UVB 5,0 Forest 13 watt pære, til vores skildpadder. UV-B pære 5.0 til regnskovs eller suptropisk levende reptiler og dyr som har et moderat behov for uv belysning . Pæren indeholder også en stor mængde UV-A. E-27 Fatning. Bemærk at UV-B pærer skal skiftes senest efter 12 måneder også selv om de stadig lyser. Pærens max. afstand til skildpadden, er 15 cm. -- Sumpskildpadder anbefaler en 60 watt varmepære, den afgiver tilstrækkelig varme til solpladsen. For de fleste sumpskildpadderarte, er 30-35 grader passende, over solpladsen. Dragon Sun Spot er en gammeldags glødepære som giver en stor mængde varme fra sig. Pæren er ikke som eco pærer 30% billigere at bruge i strøm da de 30% bliver brugt til varme. Pæren er derfor mere brugbar til terrarier og har en længere holdbarhed. Pæren er produceret til at kunne lyse i det der svarer til ca 2,5 måneder ved en daglig brændetid på 12 timer.

2.stk Dragon Sun Spot 60 watt

Pris: 89,00 DKK
Sumpskildpadder anbefaler en 60 watt varmepære, den afgiver tilstrækkelig varme til solpladsen. For de fleste sumpskildpadderarte, er 30-35 grader passende, over solpladsen. Dragon Sun Spot er en gammeldags glødepære som giver en stor mængde varme fra sig. Pæren er ikke som eco pærer 30% billigere at bruge i strøm da de 30% bliver brugt til varme. Pæren er derfor mere brugbar til terrarier og har en længere holdbarhed. Pæren er produceret til at kunne lyse i det der svarer til ca 2,5 måneder ved en daglig brændetid på 12 timer. Ønsker du pakken sendt til hjemmet, så skal du også bestille "Med omdeling" - Findes nedenfor.

Reptisun UVB 10,0

Pris: 149,95 DKK
Reptisun UVB 10,0 Desert 13 watt pære. UV-B pære 10.0 til ørkenlevende reptiler og dyr som har behov for meget UV belysning. Pæren indeholder også en stor mængde UV-A. E-27 Fatning. Bemærk at UV-B pærer skal skiftes senest efter 12 måneder også selv om de stadig lyser. Pærens max. afstand til skildpadden, er 15-18 cm.

UVB 10,0 - varmepære

Pris: 184,00 DKK
Reptisun UVB 10,0 Desert 13 watt pære. UV-B pære 10.0 til ørkenlevende reptiler og dyr som har behov for meget UV belysning. Pæren indeholder også en stor mængde UV-A. E-27 Fatning. Bemærk at UV-B pærer skal skiftes senest efter 12 måneder også selv om de stadig lyser. --- Sumpskildpadder anbefaler en 60 watt varmepære, den afgiver tilstrækkelig varme til solpladsen. For de fleste sumpskildpadderarte, er 30-35 grader passende, over solpladsen. Dragon Sun Spot er en gammeldags glødepære som giver en stor mængde varme fra sig. Pæren er ikke som eco pærer 30% billigere at bruge i strøm da de 30% bliver brugt til varme. Pæren er derfor mere brugbar til terrarier og har en længere holdbarhed. Pæren er produceret til at kunne lyse i det der svarer til ca 2,5 måneder ved en daglig brændetid på 12 timer.

Med omdeling

Pris: 37,00 DKK
Jeg ønsker pakken, sendt helt hjem.