Sumpskildpaddefoder og landskildpaddefoder - Vitaminer og mineraler

Big Mama viser her vores kvalitets sumpskildpaddefoder.

Køb mere foder og spar.

Direkte til vores SkildpaddeShop

Kvalitets sumpskildpaddefoder: Vores kvalitetsfoder, benytter vi selv, til alle de sumpskildpadder vi modtager og redder. Vi skal sikre os, at skildpadderne får alt de behøver af mineraler, vitaminer og kalk.

Topkvalitet foder, en foderstick der holder sig flydende, holder facon og smuldre ikke og vil derfor ikke svine dit akvarium eller havedam til.

Fodret har en smag/lugt vores skildpadder tænder på og ikke skal bruge uger på at vende sig til. Sumpskildpadder spiser villigt fodret.

Fodret styrker skildpaddens skjold, skelet, organer, æg produktion, og aktivitetsniveau. Vi benytter fodret til unger, moskusskildpadder og alle andre sumpskildpadderarter blandt andre kinesiske trekøl, terrapiner, cooter, sanpskildpadder. Vi har gennem flere år testet, mange forskellige foder fabrikater, systematisk og med mange skildpadder. Foderplan medfølger.

Vi sparer på plastik: Vi sender det meste foder i papirposer, derved sparer du kr.20 for en bøtte!

Vil du vide mere om, hvordan vi fodrer vores sumpskildpadder: Fodre sumpskildpadder

Kvalitets landskildpaddefoder: Vores landskildpaddefoder, er basisføde til landskildpadder. Fodret er velafbalanceret, med et bredt indhold af urter, alger og grønt til landskildpadder og planteædende krybdyr. Fodret har en afbalanceret sammensætning tæt på det naturlige, indholder mineraler, kalk og vitaminer, landskildpadder har behov for. Fodret har - i passende små mængder - også et optimal indhold af høj kvalitet protein og omega fedtsyrer. Fodret styrker skildpaddens immunforsvar, skjold vækst, skelet, organer, æg produktion, og aktivitetsniveau. Fodret giver vi til alle de landskildpadder vi modtager og redder, både de europæiske og afrikanske arter, dyrene spiser villigt fodret og dyrene skal ikke bruge flere uger til at vende sig til fodret.

Vil du vide mere om indholdet i fodret. Find fodret på vores SkildpaddeShop.dk

 • Kvalitets landskildpaddefoder

  Der indeholder vitaminer og mineraler. Fodret styrker dyrenes skjold, skelet, organer, æg produktion, og aktivitetsniveau.

 • Pre Alpin Testudo Original

  Økologisk landskildpaddefoder fra de Østriske Alper. Bland fodret op med vand og du har duften af friske apleplanter og urter.

 • Tørrede flodrejer

  Du kan give dine sumpskildpadder flodrejer, som et lille "mellemmåltid" eller du kan blande flodrejer sammen med sumpskildpaddefoder.

 • Tørret småfisk

  Tørrede småfisk kan du også benytte som et lille "mellemmåltid", men, kun et par gange om ugen.

Det er hyggelig at håndfodre sine sumpskildpadder

Claus Sumpskildpadder risiker gerne sine fingrer, fordi det er hyggeligt at komme tæt på vores sumpskildpadder.

Vitaminer, mineraler og kalk til alle skildpadder

Korvimin ZVT + Reptil er et vitamin- og mineraltilskud til det foder du benytter til dine sumpskildpadder, landskildpadder og terrariedyr.

Det er en blanding af flere vitaminer og mineraler i det rette forhold, til skildpadder, blandingen er udviklet af dyrlæger.

Her hos Sumpskildpadder benytter vi Korvimin, til alle vores skildpadder. Vi får skildpadder ind, der typisk er i underskud af mineraler, kalk og vitaminer, de skildpadder skal hurtigt op i en god kondition. Her har vi gode erfaringer med at benytte Korvimin ZVT + Reptil, der hurtigt hjælper vores dyr og holder dem sunde og raske. Derfor er vi sikre på at Korvimin er et kvalitetsprodukt, vi kun kan anbefale.

Husk, sammen med Korvimin skal dine skildpadder have adgang til en solplads, med både en UVB- og varmepære ellers får skildpadden ingen som helst gavn af de gode vitaminer og mineraler du forsøger at give skildpadden.

Korvimin ZVT + Reptil er et velprøvet produkt. Korvimin benyttes af dyrehold og veterinære over hele Verden.

Foderanvisning: Sumpskildpadder, landskildpadder og krybdyr får Korvimin afhængigt af sammensætningen af deres foder.

De dage dyrene får pillefoder, der indeholder vitaminer og mineraler, der underlader vi at give dyrene ekstra Korvimin.

Landskildpadder: Drys Korvimin dagligt ud over landskildpaddens foder, det være sig ukrudtsplante, Pre Alpin tørpiller blødt op med vand, salater og andet foder, i et tydeligt lag. 5 gr. Korvimin til 330 gr. grønt.   

Sumpskildpadder: Bland Korvimin et par gange om ugen i friskfoder, put ind i fisk, kylling, bland det I fiskefars, regnorm. Så det ikke skylles væk, så snart det kommer under vandet. 5 gr. Korvimin til 150 gr. fisk, kylling, fiskefars og andet.

Krybdyr: Drys dagligt fodret over de levende larver, insekter og friskfoder. 5 gr. Korvimin til 125 gr. foder.

Korvimin ZVT indeholder aminosyrer, der er værdifulde for skildpadder og krybdyr såsom lysin, valin, arginin og tyrosin. Det medfølgende vitamin K1 er en af ​​de mest vitale faktorer i dannelsen af ​​koagulationsfaktorer i blodet.

L-carnitinen tjener som en afgørende katalysator i cellemetabolismen. Desuden indeholder Korvimin ZVT cholinchlorid som en vigtig del af nerve- og levermetabolismen.

Korvimin hjælper:

 • Tilføjer dyret de nødvendige vitaminer, mineraler, kalk og sporstoffer
 • Styrker dyrets appetit, ved underernæring
 • Hjælper skildpadden og krybdyrets skjold– og hamskift
 • Styrker skildpaddens skjold og skellet
 • Styrker dyret under væksten
 • Styrker dyrets fertilitet
 • Styrker dyret mod stress og øger dyrets aktivitetsniveau
 • Styrker skildpaddens og krybdyrets ægproduktion

Ingredienser: Råprotein 5,5%, råfedt 0,3%, råaske 61,5%, råfiber 0,4%, calcium 15,0%, fosfor 8,3%, natrium 5,4% kalium 2,0 %, DL-methionin 0,5%. 

Tilsætningsstoffer pr. kg: Vitamin A 500.000 IE, vitamin D3 50.000 IE, E-vitamin (som α-tocopherolacetat) 1.500 mg, C-vitamin (som L (+) - ascorbinsyre) 4000 mg, vitamin B1 160 mg, vitamin B2 500 mg, vitamin B6 300 mg, vitamin B12 1.800 µg , calcium D-pantothenat 1.000 mg, nikotinsyre 3.000 mg, folinsyre 80 mg, biotin 10.000 μg, vitamin K1 30 mg, L-carnitin 15.000 mg, cholinchlorid 5000 mg. 

Sporelementer pr. kg: Jern (som jern (II) sulfat, monohydrat) 400 mg, mangan (som mangansulfat, monohydrat) 50 mg, zink (som zinksulfat, monohydrat) 500 mg, kobber (som kobber (II) pentahydrat) 200 mg, kobolt (som kobolt (II) sulfat, heptahydrat) 0,04 mg, iod (som calciumjodat, monohydrat) 20 mg, molybdæn (som natriummolybdat, dihydrat) 0,04 mg, selen (som natrium selenit) 2 mg. 

Sammensætning: Dicalciumphosphat, calciumcarbonat, glucose, mononatriumphosphat, vallepulver, gær, natriumchlorid, natriumbicarbonat, magnesiumoxid, skummetmælkspulver, DL-methionin.

 • Sepiaskaller

  Sepiaskaller, giver dine skildpadder, et godt kalk tilskud og holder dyrets næb slebet.

 • Nekton Multi Rep

  er udviklet i ud fra de seneste videnskabelige resultater og sikrer dyrets grundlæggende sundhedstilstand.

 • Kalkblok

  Vi har kalkblokke til både sumpskildpadder og landskildpadder. Dyrene tager selv kalk, efter behov.

Moskusskildpadder spiser flydepiller

I videoen spiser moskusskildpadder vores kvalitets sumpskildpaddefoder.
Det er ikke noget problem, at vænne moskusskildpadder til at spise deres foder, fra overfladen. Vi fodre alle vores moskusskildpadder, lige før lyset slukker hos dem. Moskusskildpadder er aften og nataktive, derfor er det en fordel at fodre, på det tidspunkt ellers vil du risikerer at fodret vil ligge og skvulpe rundt, i overfladen, hele dagen. Jo længere tid foderet ligger i akvariet, det mindre interesseret i foderet bliver dyrene.