SkildpaddeShop.dk - Tilbud!

Tilbud i juni & juli måned, alle får en 1/2l. foder med, jeres bestilling.

Valgfrit foder til sumpskildpadde eller landskildpadde. 
Noter det i bemærkninger, hvad I helst vil have med.

Fragt kun kr.39 til din pakkeshop.

Du kan også ringe og bestille dine varer tlf.:22 34 82 98
Hverdag kl.11-17 


 

Varer bestilt i vores SkildpaddeShop.dk kan afhentes, hos Sumpskildpadder Esbjerg efter forudgående aftale. Vi er tit ude og redde skildpadder. 

Find også vores adresse, nederst på siden.

Skildpaddefoder til sump- og landskildpadder

SkildpaddeShop.dk er en del af Sumpskildpadder.dk

Uden vores SkildpaddeShop kunne vi ikke hjælpe én eneste skildpadde, én eneste frø, naturen fri for skildpadder og ind i sikre anlæg og mennesker der er kommet i klemme, med deres skildpadder. Så vigtig er SkildpaddeShop, for vores arbejde.​

Derfor håber vi, at du vil købe dit skildpaddefoder og andre varer, på vores SkildpaddeShop 

Sumpskildpaddefoder og Landskildpaddefoder

Se video nederst, hvor terrapin fodres med, vores sumpskildpaddefoder.

Fragt kun kr.39 til pakkeshop! Køb for kun kr.999 gratis fragt, til pakkehop.

Sumpskildpadder benytter selv det her foder!

Vi har gennem flere år testet, mange forskellige foder fabrikater, systematisk og med mange skildpadder.

Vi har nu fundet, et foder, der kan spises, af alle vores skildpadder. Det sumpskildpaddefoder vi i dag sælger, har en smag/lugt vores skildpadder tænder på og ikke skal bruge uger på, at vende sig til.

Fodret er en god foderstick, der flyder. Fodret holder facon og smuldre ikke og vil derfor ikke svine dit akvarium eller dam til. 

Fodret giver vi til alle de skildpadder vi modtager, dyrene spiser villigt fodret.

Fodret indeholder alle mineraler, kalk og vitaminer, sumpskildpadder har behov for. Vi anbefaler stadigvæk, at du fodre dine skildpadder varieret

Fodret styrker skildpaddernes skjold, skelet, organer, æg produktion, og aktivitetsniveau.

Vi benytter fodret til unger, moskusskildpadder, terrapiner, cooter, alle sumpskildpadder arter op til 5 kilo. 

Vi har foder til sumpskildpadder og landskildpadder. 

Læs nedenfor, hvor meget foder din sumpskildpadde skal have. Foderplan følger med alt foder.

Køb fodret på vores SkildpaddeShop.dk

Sumpskildpaddefoder indhold

Kvalitetsfoder til sumpskildpadder

Indhold:

 • Råprotein min 38,0%
 • Råfedt max. 4,5%
 • Råfibre max. 5,7%
 • Kalcium min./max. 0,06%/1,2%
 • Vand max. 4,8%
 • Råaske max. 5,3%
 • Fosfor max. 0,3%

Sumpskildpaddefoder indeholder: Majsstivelse, hvedegluten, fiskemel, hvedemel, ølgær, æggepulver, fiskeolie, gammarusmel, grønlæbet muslingemel, brændenælder, lucerne, urter, alger, paprika, spinat, persille, spirulina, gulerødder, hvidløg.

Ernæringsmæssige egenskaber pr. kg:
Vitamin A: 30.000 IE, vitamin B1: 30 mg, vitamin B2: 90 mg, vitamin C: 550 mg, vitamin D3: 1.500 IE, vitamin E 60 mg. 

 

Køb fodret på vores SkildpaddeShop.dk 


 

Moskusskildpadder spiser flydepiller

I videoen spiser moskusskildpadder vores Kvalitets sumpskildpaddefoder.
Det er ikke noget problem, at vænne moskusskildpadder til at spise deres foder, fra overfladen. Vi fodre alle vores moskusskildpadder, lige før lyset slukker hos dem. Moskusskildpadder er aften og nataktive, derfor er det en fordel at fodre, på det tidspunkt ellers vil du risikerer at fodret vil ligge og skvulpe rundt, i overfladen, hele dagen. Jo længere tid foder ligger i akvariet, det mindre interesseret i foderet bliver dyrene.

Ny spændende blandingsfoder til Sumpskildpadder

Find dem på vores SkildpaddeShop

Vores kvalitets sumpskildpaddefoder 1.l./1000ml./200gr. med flodrejer 40gr. og tørrede småfisk 30gr. 

Flodrejer kan du også købe alene, de er gode som et lille ”mellemmåltid”, når du bare vil hygge med dine skildpadder. Fodret er et tilskudsfoder, der indeholder en del kalk. Kalk er vigtigt og nødvendigt for sumpskildpaddens skjold, skelet og æglægning. Flodrejer kan ikke sættes i stedet for dit normale tilskud, af kalk/mineraler til dine sumpskildpadder. Sørg for at flodrejerne, er i en tæt pose eller bøtte. 

Tørrede småfisk kan du også købe alene, de kan benyttes som et lille "mellemmåltid", et par gange om ugen. De tørrede småfisk, indeholder mere foderværdi end flodrejer. 

Køb fodret på vores SkildpaddeShop.dk


 

Flodrejer

Flodrejer, er god til hygge og som et lille mellemmåltid.

Find dem på vores SkildpaddeShop

Flodrejer er hygge for dig og dine skildpadder.

Tørrede Flodrejer er et tilskudsfoder til sumpskildpadder. Vores flodrejer, er et kvalitetsprodukt, der indeholder mindre smulder og støv. Du kan give dine sumpskildpadder flodrejer, som et lille "mellemmåltid" eller du kan blande flodrejer sammen med sumpskildpaddefoder. Dine skildpadder vil meget gerne spise dem.

Du kan eventulet lægge flodrejer i blød, så er der lidt mere "bid", i flodrejen. Sumpskildpadder tigger, giv dem lidt flodrejer, med god samvittighed. Sumpskildpadder bliver ikke overfodret, af et par mellemmåltider. Hyg dig sammen med dine sumpskildpadder Flodrejer er en lille ferskvandsreje. Flodrejer leveres i pose, større portioner i genbrugs foderspand, med låg. 

Fodret er et tilskudsfoder, der indeholder en del kalk. Kalk er vigtigt og nødvendigt for sumpskildpaddens skjold, skelet og æglægning. Flodrejer kan ikke sættes i stedet for dit normale tilskud, af kalk/mineraler til dine sumpskildpadder. Sørg for at flodrejerne, er i en tæt pose eller bøtte.

Køb også vores mineral, kalk- & vitaminpulver og sepiaskaller.

INDEHOLDER: Råprotein 60 % Råfedt 28,8% Træstof 0,8% Fugt 22,3 %

Køb fodret på vores SkildpaddeShop.dk


 

Det er hyggeligt at fodre sine sumpskildpadder

Hvor meget foder skal min skildpadde have?

Der er ingen grund til, at spille foder, der ikke bliver spist eller skildpadden ikke har godt af.

Sumpskildpaddeunger under 6 måneder, de fodres dagligt. Sumpskildpadder der er over 6 måneder, de fodres kun hver anden dag.

Hvor meget foder skal skildpadde have, når der fodres med fodersticks?

Vi har den tommelfingerregel, her hos Sumpskildpadder, at man giver sin skildpadde, den mængde fodersticks, der svarer til det halve af skildpaddens hoved størrelse. 

Læs mere om foder, fodring og fodringshyppighed til dine sumpskildpadder.

Kvalitetsfoder til landskildpadder

Vores landskildpadder spiser meget gerne fodret.

Shop skildpaddefoder

Vi benytter fodret, til alle de landskildpadder, vi modtager, redder og finder nye hjem til. Pillefodret benytter vi som et supplement til ukrudtsplanter, når det er muligt, at samle ind og det ikke pjaskregner. Det gør, at vores landskildpadder over en sæson, får et fornuftigt proteintilskud. Dyrene spiser villigt fodret. Fodret indeholder alle mineraler, kalk og vitaminer, landskildpadder har behov for. Fodret styrker skildpaddernes skjold, skelet, organer, æg produktion, og aktivitetsniveau. 

Analyse af produktet: Rå Protein (min/max.) 13%/14,7%  -  Råfedt (min) 2,3%  -  Rå Fiber  (max.) 11,0%  -  Vand (max) 5,4%  -  Råaske (max) 9,0%  -  Fosfor(min) 0,4%  -  Kalcium (min./max.) 1,2%/2,1% 

Landskildpaddefoder indeholder: 
Majsstivelse, hvedemel, krydderurter, lucerne, hvede gluten, fiskemel, tang, brændenælde, ølgær, gulerødder, spirulina alger, persille, paprika, æggepulver, fiskeolie, spinat, sukker, gammarusmel, muslinger, hvidløg. 

Ernæringsmæssige egenskaber pr. kg:  Vitamin A 24000,0 IU,  D3, 1.200 IU. E (D, L-a-tocopheryl acetate) 48mg, B1 24mg, B2 72mg,  stab. C (L-ascorbyl monophosphate) 440mg. Sporeelement: Fe (E1) 25,0mg, Cu (E4) 1,3mg, Mn (E5) 1,3mg, Zn (E6) 24,9mg.


 

Pre Alpin Testudo Original

Med over 60 forskellige sorter af græsser og urter. Fra de Østrigske bjerge.

Shop skildpaddefoder

Landskildpaddefoder. Pre Alpin Testudo Original er et fuldfoder, med et højt fiberindhold og lavt proteinindhold, du kan give din landskildpadde dagligt. Pre Alpin Testudo Original er 100% økologisk dyrket, med over 60 forskellige sorter af græsser og urter. Anbefales af Landskildpaddeeksperten hos Sumpskildpadder. - Indeholder ingen korn eller animalske bestanddele - Helt fri for kunstige smagsstoffer og konserveringsmidler Planteindhold i Pre Alpin Testudo Original Anbefales af Landskildpaddeeksperten hos Sumpskildpadder.

Foder information: Fodret indeholder ingen korn eller animalske bestanddele - Helt fri for kunstige smagsstoffer og konserveringsmidler Planteindhold i Pre Alpin Testudo Original Tørstof 92,0 % Fosfor 0,24 % Råfibre 29,6 % Jern 245 mg/kg Råprotein 5,2 % Mangan 26 mg/kg Råaske 5,4% Caroten 19.0 mg/kg Råfedt 2,1% Kobber 3,8 Mg/kg Calcium 0,5 % Zink 20 mg/kg de anførte tal er gennemsnitsværdier, med naturlige afvigelser. Fodret opblødes i vand og serveres med kalk og vitamin, drysset oven på.


 

Vitaminer, mineraler og kalk til alle skildpadder

Sumpskildpadder og landskildpadder primære valg af vitamin og mineralpulver. Korvimin ZVT+ reptil er vitamin-mineralpulver, Der er udviklet af dyrlæger, specielt beregnet til skildpadder, krybdyr og padder. Det indeholder kalk og fosfor i det rigtige forhold, altså 2:1. Derudover indeholder pulvert aminosyre, sporstoffer og andre vigtige vitaminer. B

Til de vandlevende skildpadder, benyt en blender eller bland det i lidt fiskestykker, put det ind i en regnorm, pres det ind i kyllingkød.

Til landskildpadder, drys korvimin over skildpaddens foder, det kan evt. være Pre Alpin

Giv gerne dagligt dine landskildpadder et vitamin og kalktilskud, og sumpskildpadder en til to gang om ugen.

Korvimin ZVT + Reptil er et mineralfoder til sumpskildpadder, landskildpadder, terrariedyr, prydfugle, duer, sangfugle, papegøjer. 

Det er en blanding af flere vitaminer og mineraler udviklet af dyrlæger.  

Korvimin ZVT + Reptil er et velprøvet produkt. Korvimin benyttes af veterinære og bruges over hele Verden. 

Det kan kombineres med friskfoder og levende foder.  

Korvimin ZVT indeholder aminosyrer, der er værdifulde for skildpadder, krybdyr og fugle såsom lysin, valin, arginin og tyrosin. Det medfølgende vitamin K1 er en af ​​de mest vitale faktorer i dannelsen af ​​koagulationsfaktorer i blodet. 

L-carnitinen tjener som en afgørende katalysator i cellemetabolismen. Desuden indeholder Korvimin ZVT cholinchlorid som en vigtig del af nerve- og levermetabolismen.  

Ekstra tilskud af kalk, mineraler og vitaminer er vigtige for dine skildpadder.
Det hjælper og:
- tilføjer dyret de nødvendige vitaminer, mineraler og sporstoffer
- styrker dyrets appétit, ved underernæring
- ved skildpaddes og krybdyrets skjold– og hamskift
- styrker dyrets knoglevækst
- styrker dyrets fertilitet og ægproduktion
- styrker dyret mod stress og øger dyrets aktivitetsniveau  

Foderanvisning: Sumpskildpadder, landskildpadder, krybdyr og fugle får Korvimin afhængigt af sammensætningen af ​​deres foder: 

Frisk foder (grønfoder, frugt): 5g / 330g foder 

Tørfoder: 5g / 160g foder 

Levende foder (indsekter, larver) 5g / 125 g foder 

Ved blandingsfoder af ovenstående, skal doseringen justeres i overensstemmelse hermed.   

Indeholder dyrets basisfoder allerede vitaminer og mineraler, skal du tilpasse doseringen efter det.   

Ingredienser: Råprotein 5,5%, råfedt 0,3%, råaske 61,5%, råfiber 0,4%, calcium 15,0%, fosfor 8,3%, natrium 5,4% kalium 2,0 %, DL-methionin 0,5%.  

Tilsætningsstoffer pr. kg: Vitamin A 500.000 IE, vitamin D3 50.000 IE, vitamin E (som α-tocopherolacetat) 1.500 mg, C-vitamin (som L (+) - ascorbinsyre-ren stof) 4000 mg, vitamin B1 160 mg, vitamin B2 500 mg, vitamin B6 300 mg, vitamin B12 1.800 mg, calcium D-pantothenat 1.000 mg, 3.000 mg nikotinsyre, 80 mg folsyre, biotin 10.000 μg, vitamin K1 30 mg, L-carnitin 15.000 mg, cholin 5000 mg.  

Sporelementer pr. kg: Jern (som jern (II) sulfat, monohydrat) 400 mg, mangan (som mangansulfat, monohydrat) 50 mg, zink (som zinksulfat, monohydrat) 500 mg, kobber (som kobber (II) sulfatpentahydrat) 200 mg kobolt (som cobalt (II) sulfat, heptahydrat) 0,04 mg, iod (som calciumiodid, monohydrat) 20 mg, molybdæn (som natriummolybdat, dihydrat) 0,04 mg selen (som natrium) 2 mg. 

Sammensætning: Dicalciumphosphat, calciumcarbonat, glucose, mononatriumphosphat, vallepulver, gær, natriumchlorid, natriumbicarbonat, magnesiumoxid, skummetmælkspulver, DL-methionin.

--

Nekton Multi Rep er udviklet i overensstemmelse med de seneste videnskabelige resultater og sikrer dyrets grundlæggende sundhedstilstand. 

--

Sepiaskaller, giver dine skildpadder, et godt kalk tilskud og holder dyrets næb slebet.

--

Dr. Turtle kalkblok, lægges ned på bunden, af dit akvarium, hvor sumpskildpadden vil spise, af blokken, når dyret føler behov for det. 

--

Tortoise blok. Zoo Med's Tortoise Calcium Block til landskildpadder, Kalkblok, med indhold af Figenkaktus (Opuntia), Gulerødder og urter, det giver kalkblokken en enestående duft, der trigger din skildpadde til at gnave, af blokken. Kalkblokken er hård og vil hjælpe med til at holde skildpaddens næb i rette længde og facon. 

Køb vitaminer og mineraler på vores SkildpaddeShop.dk

 • NEKTON-MULTI-REP

  Udviklet af dyrlæger.

 • Dr. sumpskildpadde Kalkblok

  Skildpadden tager selv kalk, efter behov.

 • Sepiaskaller

  Du kan også selv finde sepiaskaller, langs vore kyster.

 • Landskildpadde vitamin/mimeralblok

  Zoo Med's Tortoise Calcium Block til landskildpadder, Kalkblok, med indhold af Figenkaktus (Opuntia), Gulerødder og urter, det giver kalkblokken en enestående duft, der trigger din skildpadde til at gnave, af blokken.

 • Korvimin

  Drys et synligt lag vitamin, kalk og mineraltilskud over din landskildpaddes foder. Så vil skildpadden opretholde skjoldets rette facon, ikke blive blød som en hengemt papkasse og skildpadden kan også lægge gode og sunde æg, med en skal omkring.

AL-KO-TE Koi foder

Set hos KoiGarden.dk

Køb dit koi og størfoder hos vores venner Koi Garden Koi foder

Bemærk, dine sumpskildpadder, kan ikke leve af fiskefoder! 

Sumpskildpadder har ikke valgt, at tage koifoder ind. Vi henviser dig, i stedet for til hjemmesidens sponsor Koi Garden

Du må gerne selv afhente dine varer

Aftalt venligst tid i forvejen, for dit besøg, så vi er sikre på at være her. Vi er tit ude og redde skildpadder.

Sumpskildpadder
Kvaglundparken 1. 3.sal.
6705 Esbjerg Ø

Tlf.:22348298
Mail.:SkildpaddeShop@gmail.com

Telefontid hverdag kl.11 - 17 - Aftal tid for afhentning.

SkildpaddeShop.dk er en del af Sumpskildpadder.dk