Er du betalende medlem af Sumpskildpadder, er du altid velkommen forbi. Husk, aftal tid.

Vi er ikke en Zoo, og må ikke åbne for gæster. Vi må gerne åbne op for vores medlemmer. Husk, at aftale tid for besøg først. Tlf.:22348298 - Mail.:Kontakt@Sumpskildpadder.dk

Hvad giver det dig, at være medlem af Sumpskildpadder?

Er vi flere, kan vi hjælpe endnu flere skildpadder, til det gode liv! Hvilket der er et stort behov for.

 • Enkelt medlem kr.100
 • Livsvarigt medlemskab kr.800
 • Frivillig støtte

Du kan indbetale med:

 • MobilePay til 53711
 • Bank til reg. 7701 konto 0002 209 490
 • Vi sender dig, et indbetalingskort
 • Kom forbi. Aftal tid for dit besøg

Husk, ved betaling, at skrive medlem, navn, adresse og din email-adresse. 

Fordele for dig, ved at være medlem af Sumpskildpadder?
Som medlem af Sumpskildpadder:

 • Medlemmer er altid velkommen hos Sumpskildpadder i Esbjerg.
 • Medlemmer accepterer at få tilsendt nyhedsmail, der vedrører skildpadder og nyheder omkring hobbyen. Du kan afmelde dem.
 • Du kan få tjekket din skildpadde, om den er rask eller hvis du mener skildpadden er syg? Tit er det nok med en snak og et råd eller to om, hvordan skildpadden skal passes der skal til, måske skal der en ny UVB pære til? Vi behandler ikke din skildpadde, men vil henvise dig til en krybdyrkyndig, hvis det er nødvendigt.
 • Du kan let tjene din kontingent ind igen, på vores SkildpaddeShop.dk Vi sender medlemstilbud ud en gang imellem, både til sump- og landskildpadder.
 • Medlemmer af Sumpskildpadder er vores ambassadører, I er med til at redde og hjælpe skildpadder, beskytte vores fælles danske natur, og hjælpe mennesker, der er kommet ufrivillig i klemme, med deres skildpadde.
 • Vores nyhedsbrev, sendes ud med det sidste nye om skildpadder, tilbud fra vores SkildpaddeShop.dk og du kan deltage i konkurencer, kun for medlemmer.
 • Medlemmer kan du frit benytte vores hjemmeside Sumpskildpadder.dk deltage på vores Facebook.com/Sumpskildpadder, gøre brug af vores pasningsvejledninger, flyer og stille spørgsmål.
 • Medlemmer har selvfølgelig stemmeret, på vores generalforsamling og du kan være med til at præge fremtiden for vores arbejde og give danskerne, en bedre skildpadde forståelse.

Er du interesseret i at deltage i vores arbejde, sig endelig til. Vi mangler hjælp til

Bliv medlem af Sumpskildpadder

Et medlemskab følger kalender året.

Vores medlemmer, er registreret ved deres mail-adresse. Vores medlems kommunikation foregår med mail.

Send os din mail-adresse og navn. Dine oplysninger kan sendes sammen med din indbetaling, af medlemskab og vi registrerer dig. Tak!

Sende os en e-mail: Kontakt@Sumpskildpadder.dk 
Ring, SMS til os på tlf. 22348298

Sende os et brev:
Sumpskildpadder Hjælp & Adoption Forening 
Kvaglundparken 1. 3.sal.
6705 Esbjerg Ø

--

Der er i tusindvis af skildpadder, der bliver "glemt" i et hjørne, i hjemmene rundt omkring i Danmark. Rigtig mange af de skildpadder, risikerer at ende deres liv, ude i naturen, hvis de ikke kommer til nye og gode hjem. Tusindvis af skildpadder dør, når ejeren, i misforstået godhed, sætter sin kæle-skildpadde ud i naturen. Sæt ikke skildpadder ud i naturen
 
Det er meget vigtigt, at vi har så mange medlemmer, som muligt. Dig som medlem, er vores berettigelse for at Sumpskildpadder eksisterer og kan hjælpe skildpadder. 
 
Efter loven imod terrapiner, er trådt i kraft, er Sumpskildpadder hjælp blevet endnu mere nødvendig. Hvor skal man ellers gøre af sine skildpadder, hvis dyrene skal have en fremtid? Denne opgave lægger stor pres på Sumpskildpadder, hvilket vi gerne påtager os, men den opgave kræver flere medlemmer og flere kroner.
 
Uden medlemmer, er der ingen grundlag for, at vi her hos Sumpskildpadder arbejder 24 syv for dyrene og vores fælles natur og mennesker der er kommet i klemme. 

Hvad giver det Sumpskildpadder, at du er medlem?

nykøbing-Falster skildpadder opsamlingshjem.

Som medlem, er du med til at hjælpe skildpadder i nød, naturen fri for skildpadder og mennesker der er kommet i en ufrivillig klemme.

 1. Vi indsamler vigtige oplysninger, der benyttes af styrelser. Blandt andre: Hvor er der set skildpadder
 2. Vi passer på at skildpadder ikke ender deres liv, ude i naturen. Sæt ikke skildpadder ud i naturen
 3. Underbemidlede og syge kan afleverer deres skildpadder gratis.
 4. Du er med til at give os en større tyngde overfor styrelser og myndigheder, så vi kan gøre endnu mere for skildpadder.
 5. Du er med til at sætte fokus, på en niche dyregruppe.
 6. Du er med til at hjælper naturen, de danske naturlig tilhørende padder, fisk og fugle giver vi en bedre chance. Hvis de ikke ædes af skildpadder.
 7. Du er med til, at sætte fokus på vores viden, om skildpadder og de problemer, dyrene udgør for den danske natur.
 8. Du er med til at støtte, en gruppe engagerede og aktive personer, så vi får energi til, at gøre endnu mere.

Hvad sker der hos Sumpskildpadder

Sumpskildpadder funger som de andre dyreværnsorg./foreninger

Ønsker du at gøre mere?