Bliv gratis medlem af Sumpskildpadder

Gratis medlem nu. Indmeld dig i Sumpskildpadder og bliv gratis medlem indtil februar, hvor vi sender kontingent indbetaling ud, for 2019.

Mail til kontakt@Sumpskildpadder.dk og fortæl os at du gerne vil være medlem af Sumpskildpadder.

Er du betalende medlem af Sumpskildpadder, er du altid velkommen forbi

Vi er ikke en Zoo og må derfor ikke åbne op for gæster. Vi må gerne åbne op for vores medlemmer. Husk, at aftale tid for besøg først.

Hvad giver det dig, at være medlem af Sumpskildpadder?

Sammen med vores medlemmer, kan vi hjælpe skildpadder til det gode liv! Hvilket der er et meget stort behov for. Vi mangler aktive medlemmer, til Sumpskildpadder i Esbjerg, der kan og vil gøre noget for de danske skildpadder der trænger til hjælp. 

 • Enkelt medlem kr.100
 • Livsvarigt medlemskab kr.800

Du kan indbetale med:

 • MobilePay til 17426
 • Bank til reg. 7701 konto 0002 209 490
 • Vi sender dig, et indbetalingskort
 • Kom forbi. Aftal tid for dit besøg

Husk, ved betaling, at skrive medlem, navn, adresse og din email-adresse. 

Fordele for dig, ved at være medlem af Sumpskildpadder?
Som medlem af Sumpskildpadder:

 • Medlemmer er altid velkommen hos Sumpskildpadder i Esbjerg
 • Medlemmer accepterer at få tilsendt nyhedsmail, der vedrører skildpadder og vores hobby, enkelte tilbud fra SkildpaddeShop.dk. Du kan afmelde nyhedsmail.
 • Du kan få tjekket din skildpadde, om den er rask eller hvis du mener skildpadden er syg? Tit er det nok med en snak og et råd eller to om, hvordan skildpadden skal passes der skal til, måske skal der en ny UVB pære til? Vi behandler ikke din skildpadde, men vil henvise dig til en krybdyrkyndig dyrlæge, hvis det er nødvendigt.
 • Medlemmer af Sumpskildpadder er vores ambassadører, I er med til at redde og hjælpe skildpadder, beskytte vores fælles danske natur, og hjælpe mennesker, der er kommet ufrivillig i klemme, med deres skildpadde.
 • Medlemmer har selvfølgelig stemmeret, på vores generalforsamling og du kan være med til at præge fremtiden for vores arbejde og give danskerne, en bedre skildpadde forståelse.

Bliv medlem af Sumpskildpadder

Et medlemskab følger kalender året.

Der er ingen 14 dages fortrydelsesret.

Vores medlemmer, er registreret ved deres mail-adresse. Vores medlems kommunikation foregår med mail.

Send os din mail-adresse og navn. Dine oplysninger kan sendes sammen med din indbetaling, af medlemskab og vi registrerer dig. Tak!

Sumpskildpadder kontakt og find os

Der er i tusindvis af skildpadder, der bliver "glemt" i et hjørne, i hjemmene rundt omkring i Danmark. Rigtig mange af de skildpadder, risikerer at ende deres liv, ude i naturen, hvis de ikke kommer til nye og gode hjem. Tusindvis af skildpadder dør, når ejeren, i misforstået godhed, sætter sin kæle-skildpadde ud i naturen. Sæt ikke skildpadder ud i naturen
 
Det er meget vigtigt, at vi har så mange medlemmer som muligt. Dig som medlem er vores berettigelse for at Sumpskildpadder eksisterer og kan hjælpe skildpadder. 
 
Efter loven imod terrapiner, er trådt i kraft, er Sumpskildpadder hjælp blevet endnu mere nødvendig. Hvor skal man ellers gøre af sine skildpadder, hvis dyrene skal have en fremtid? Denne opgave lægger stor pres på Sumpskildpadder, hvilket vi gerne påtager os, men den opgave kræver flere medlemmer og flere kroner.
 
Sumpskildpadder arbejder 24 syv for dyrene og vores fælles natur og mennesker der er kommet i klemme. Er vi flere, kan vi gøre meget mere.

Hvad giver det Sumpskildpadder, at du er medlem?

Indleveret Leopardskildpadde.

Som medlem, er du med til at hjælpe skildpadder i nød, naturen fri for skildpadder og mennesker der er kommet i en ufrivillig klemme.

 1. Vi indsamler vigtige oplysninger, der blandt andet benyttes af Miljøstyrelsen. Eksempel: Hvor er der set skildpadder
 2. Vi passer på at skildpadder ikke ender deres liv, ude i naturen. Sæt ikke skildpadder ud i naturen
 3. Underbemidlede og syge kan afleverer deres skildpadder gratis. Bliv sponsor for denne service 
 4. Du er med til at give os en større tyngde overfor styrelser og myndigheder, så vi kan gøre endnu mere for skildpadder.
 5. Du er med til at sætte fokus, på en niche dyregruppe.
 6. Du er med til at hjælpe naturen og give de danske naturligt tilhørende padder, fisk og fugle en bedre chance for at klare sig. Derfor skal sumpskildpadder ikke sættes ud i naturen.
 7. Du er med til at sætte fokus på vores viden om skildpadder og de problemer, dyrene udgør for den danske natur.
 8. Du er med til at støtte foreningen Sumpskildpadder, så vi kan gøre endnu mere for skildpadder, natur og mennesker.

Formandens blok

Sumpskildpadder funger som de andre dyreværnsorg./foreninger

Ønsker du at gøre mere?

Samarbejdspartner