Vi mangler en sø til de gul- og rødøret terrapiner vi får indleveret

Borg, Leeds i Kent.

Levedygtige skildpadder skal ikke aflives. Vel!

Derfor leder vi med lys og lygte efter en sø eller stor dam, med en sikker indhegning af området.

Vi vil gerne kunne give de levedygtige sumpskildpadder det godt skildpaddeliv, så sumpskildpadder ikke ender deres liv ude i vores danske natur. Hvor udsatte sumpskildpadder ellers vil gøre skade på vores danske natur og dyreliv.

Det er de gul- og rødøret terrapiner der giver problemer, eftersom det i dag er blevet forbudt under EU og dansk lov at give, sælge eller overtage terrapiner fra hinanden.

Sæt ikke skildpadder ud i naturen

Vi tænker på en sø eller stor dam ved en herregård eller slot, zoologisk have, kommune eller et andet tilsvarende sted i Danmark.
Sumpskildpadder der ligger på land og soler sig, er altid noget der vil skabe en god snak og hygge blandt jeres besøgende og turister.

Kan det være noget for jer at deltage i vigtigt dyreværnsarbejde og samtidig tilføre jeres sted lidt ekstra kolorit til jeres sø eller store dam, så hører vi meget gerne fra jer. Vi tager en snak om, hvad der skal til og hvad I kan få ud af det.

Alle de forbudte terrapiner vi modtager og indsamler fra naturen, de skildpadder vil vi gerne kunne give en ny chance for at få et godt skildpaddeliv.

Kontakt Sumpskildpadder

Det er hyggeligt at se sumpskildpadder nyde solens stråler.