Pasning af din skildpadde

Skøn Kinesisk trekølsskildpadde. Skildpadden tjekkes stille og roligt, er alt nu som det skal være.

Vi passer gerne din skildpadde fra få dage til livet ud. Hos Sumpskildpadder

Er det noget for dig, at vi passer og plejer din skildpadde, så hører vi meget gerne fra dig.

Se vores lokaler og dyr Sumpskildpadder Esbjerg

Sumpskildpadder - Find os

Telefontid tirsdag, onsdag og og torsdag kl.11-17.

Tlf.:22 34 82 98 - Mail.:kontakt@Sumpskildpadder.dk - Besøg efter aftale.

Vi kan beholde og passe din skildpadde

Det er ren hygge, at håndfodre sine skildpadder.

Sumpskildpadder tilbyder, har du en skildpadde, du gerne vil sikre det gode skildpaddeliv. Så hjælper vi gerne skildpadden og dig. 

Vi tilbyder nu, at vi kan passe og beholde din skildpadde, hos os, enten i ferien, under et sygdomsforløb eller livslang pasning, uden du behøver bekymrer og spekulerer over, hvor i Verden, din skildpadde befinder sig og om skildpadden nu har det godt? Din skildpadde vil have det godt, hos os og sammen med andre skildpadder.

I stedet for, at skildpadden skal gives væk, til ukendte. Kan vi passe og holde din skildpadde socialt aktiveret, i vores anlæg, sammen med andre skildpadder, så skildpadden husker at være skildpadde. Her vil vores frivillige skildpaddeeksperter, tage sig godt af din skildpadde.

Din skildpadde, vil få det bedste foder, med vitaminer og mineraler, vi kan give skildpadden. Skildpadden vil få frisk fangede fisk, snegle, orm, frisk plukkede urter og planter og andet godt. Gode anlæg, hvor dyrene får alt, hvad de behøver af varme og UVB-lys, en tør solplads. Dyre social omgang med andre skildpadder, så de ikke glemmer, at de er skildpadder.

Skildpadden vil altid have let adgang, til vores egen krybdyrkyndige dyrlæge, hvis det skulle blive nødvendigt. Der kommer ingen ekstra udgifter. ved et dyrlæge besøg.

Din skildpadde vil få lov til hos os, at leve det gode skildpaddeliv.

Sumpskildpadder vil leve sit liv, i enten en terrassedam, havedam eller akvarium, hvad der nu passer, din skildpadde bedst. Nogle sumpskildpadderarter vil kunne komme ud, i en havedam og leve det gode udendørsliv, men, kun i sommerhalvåret. Ingen sumpskildpadder skal gå i dvale udendørs. 

Landskildpadder, vil alt efter art, blive tilbudt at komme i udendørsanlæg om sommeren. I

Landskildpadder og sumpskildpadder lægges normalt ikke i dvale hos os. 

Er det familien, til en afdød, der gerne vil ære deres slægtning, ved at lade skildpadden blive passet godt på, så er det her måske en ide, for jer?

Ønsker du, at have din skildpadde på ferie, så hjælper vi også gerne med det. Du er også meget velkommen forbi og tjekke vores anlæg.

Selvfølgelig vil du altid være velkommen forbi og se til skildpadden. Ønsker du jævnligt at modtage et foto og et par ord om, hvordan det går med din skildpadde, så tilbyder vi gerne det.

Vi kan også tilbyde, at hente din skildpadde. Skildpadde Taxa

Vi kan tilbyde dig, både en fast pris, engangsbeløb eller en månedlig ydelse.

Priser. Enkelt skildpadde:

 • Månedlig standardydelse kr.175* Ved flere skildpadder +3, aftales en pris.
 • Livsvarig og engangsbeløb, kontakt os for tilbud.
 • a.Skildpadder der betales for og bragt til os fra udlandet, der betales 1/2 år forud eller DKK 50 i månedlig tillæg
 • a.Turtles paid for and brought to us from abroad, paid for 1/2 year advance or DKK 50 in monthly supplement.

Tillæg ved specielle ønsker, som eksempel:

 • Foto og tekst, månedlig, halvårlig. Fra kr.50
 • Dyret skal lægges i dvale. 
 • Eget anlæg. 
 • + 4 kilo. Fra kr.125

*Almindelige skildpadderarter, under 4 kilo. 95% af alle sump- og landskildpadder, vejer under 4 kilo.

Landskildpadder vil efter deres karantæneperiode på 1-3 måneder, normalt blive sat sammen med andre landskildpadder, i sociale skildpaddehold efter art og temperement.

Bestil tilbud for større skildpadder, eksotiske skildpaddearter, her giver vi dig et tilbud.

Hvordan vi ved, det er din skildpadde?

Guløret terrapin "Boble".

Skildpadder vi får ind til pasning, vil blive hos Sumpskildpadder.

Alle de skildpadder vi har til pasning, de skildpadder opretter vi et skildpaddekort på (se billedet -->), hvor alle skildpaddens kendetegn kan ses. Normalt vil bugskjoldet være det område på skildpadden, der adskiller sig mest fra de andre skildpadder. Det funger lidt lige som et fingeraftryk og er helt forskelligt fra dyr til dyr.

Vi har backup og kopier af billeder og kunde information, så intet forsvinder. 

Vi har indgår en skriftlig aftale om, hvordan din skildpadde skal passes. Ejer modtage en kopi af aftalen.

Yderliger sikkerhed for dig, er, at vores dyrlæge og bestyrelse holder opsigt med, at din skildpadde har alt dyret behøver, så din skildpadde har det gode skildpaddeliv.

Leopardskildpadden "Flemming", der er en hun. Hun er blevet passet hos Sumpskildpadder, i Esbjerg, i lang tid. Flemming ejer nu hele skildpadderummet. Men, går selv ind i sit anlæg, for at spise de friskplukkede ukrudtsplanter. Der er favoritfoder. "Flemming" er med ude, i naturen. Foto nedenfor.

Landskildpadder

Her får vi en sludder med en Leopardskildpadde.

Når vi modtager en landskildpadde, vil skildpadden skulle være i karantæne, i sit anlæg, i 3 måneder. Derefter kan vi sætte skildpadden sammen med andre landskildpadder. Vi sætter kun sygdomsfrie skildpadder sammen, eventuelt i samarbejde med vores dyrlæge Beth Fledelius

Landskildpadder, vil alt efter art, blive tilbudt at komme i udendørsanlæg om sommeren.

Kommer der en stor Leopardskildpadder eller Afrikanske sporeskildpadde ind, vil vi i første omgang lade skildpadden få et mindre anlæg, hvor skildpadden kan sove, har sin egen solplads og kan spise i fred og ro. Fra det mindre anlæg, vil den store skildpadde kunne gå ud af og rundt på 30 kvm, i en sikret del af vores lokaler. Viser der sig et behov for det, så vil vi bygge et større anlæg til skildpadden, der passer til arten, størrelse og behov. 

Skildpadder vil få individuel indretning af anlæg, efter art og "personlighed". Dyrene vil få friskplukket ukrudtsplanter, når det er muligt.

Landskildpadder lægges normalt ikke i dvale hos os.

 • På tur!

 • Fodringstid!

 • Snapskildpadde tjekkes!