Køb et tøjdyr og støt de nødlidende skildpadder

Dyrene kan også "adopteres" fra Sumpskildpadder.

Mangler du en gave og ønsker du at støtte et godt formål.

Hop til Shop

Tøjdyrene er hæklet af bomuld og kan vaskes.

 


Hjælp med at hækle/strikke

Ønsker du at hækle/strikke skildpadder eller andet, til støtte for vores arbejde med de glemte skildpadder. 

Kik ind på facbook siden: Hæklede skildpadder til fordel for Sumpskildpadder

Vi mangler bomuldsgarn, garnrester til vores hækle/strikke venner

Har du bomuldsgarn og garnrester, du ikke benytter eller er farven ikke mode, så modtager vi det meget gerne. Garnet vil blive benyttet til at hækle karklude, tøjdyr af skildpadder med mere, hvor overskuddet, af salget går til at hjælpe skildpadderne, hos Sumpskildpadder.

Vi betaler meget gerne for forsendelsen, af garnet! Når vi har modtaget garnet, sender vi betaling for forsendelsen, til dig. Adresse findes nedenfor.

Vi har ikke lagt os fast på en bestemt skildpadde/tøjdyr-model. Derfor er du frit stillet med, hvilket dyr/produkt, størrelse, form og farver, du gerne vil donerer til vores arbejde.

Garnet bliver doneret, enten af dig, du samler måske ind fra personer der synes, at det er en god ide, at hjælpe de nødlidende skildpadder.

Kirsti Mygdam Testroote er initiativtager og står for gruppen og det tekniske. Der findes mange forskellig skildpadder modeller, du kan finde opskrifter på Google. Kirsti har også opskrifter og hjælper dig gerne i gang. Kirsti kan kontaktes kirsti_mt@hotmail.dk 

De færdige skildpadder og andet, kan sendes til Sumpskildpadder eller indleveres på vores skildpadder opsamlingshjem. Hvorfra dyrene vil kunne adopteres af både børn og voksne.

Garnet kan sendes til:

Kirsti Mygdam Testroote 
Horsevænget 15
4800 Nykøbing Falster
og 
Sumpskildpadder
Kvaglundparken 1. 3.sal.
6705 Esbjerg Ø