Vi kan beholde og passe din skildpadde

Det er ren hygge, at håndfodre sine skildpadder.

Sumpskildpadder tilbyder; har du en skildpadde, du gerne vil sikre det gode skildpaddeliv. Så hjælper vi gerne skildpadden og dig. 

Vi tilbyder nu at beholde og passe din skildpadde, hos os, i stedet for, at skildpadden skal adopteres videre.

Vi kan tilbyde dig, både en fast pris, engangsbeløb eller en månedlig ydelse.

Enkelt skildpadde:

  • Månedlig standardydelse kr.175* Ved flere skildpadder, aftales en pris.
  • Livsvarig og engangsbeløb, kontakt os for tilbud.
  • Tillæg ved specielle ønsker.

*Almindelige skildpadderarter, under 4 kilo. 95% af alle sump- og landskildpadder, vejer under 4 kilo. Større skildpadder, eksotiske skildpaddearter, her giver vi dig et tilbud.

Vi vil holde og aktiverer din skildpadde, i vores anlæg. Her vil vores frivillige skildpaddeeksperter tage sig godt af din skildpadde.

Du skal nu ikke mere spekulerer over, hvor i Verden, din skildpadde befinder sig? Har min skildpadde det nu godt? Det har skildpadden.

Din skildpadde, vil få det bedste foder med vitaminer og mineraler, vi kan give skildpadden. Skildpadden vil få frisk fangede fisk, snegle, orm, frisk plukkede urter og planter og andet godt. Gode anlæg, hvor dyrene får alt, hvad de behøver af varme og UVB-lys, en tør solplads. Dyre-social omgang med andre skildpadder, så de ikke glemmer, at de er skildpadder. Skildpadden vil altid have let adgang, til vores egen krybdyrkyndige dyrlæge, hvis det skulle blive nødvendigt. Der kommer ingen ekstra udgifter ved et dyrlæge besøg.

Din skildpadde vil få livsvarig pasning og pleje, skildpadden vil få lov til, hos os, at leve det gode skildpaddeliv.

Sumpskildpadder vil leve sit liv, i enten en terrassedam, havedam eller akvarium, hvad der nu passer, din skildpadde bedst. Nogle sumpskildpadderarter vil kunne komme ud, i en havedam og leve det gode udendørsliv, men, kun i sommerhalvåret. Ingen sumpskildpadder skal gå i dvale udendørs. 

Landskildpadder, vil alt efter art komme i udendørsanlæg om sommeren. Ingen dyr, vil skulle gå i dvale udendørs.

Landskildpadder og sumpskildpadder lægges kun i dvale, hvis det er et ønske.

Er det familien, til en afdød, der gerne vil ære deres slægtning, ved at lade skildpadden blive passet godt på resten af sit liv, så er det her måske en ide, for jer?

Ønsker du, først, at have din skildpadde på ferie, så hjælper vi også gerne med det. Du er også meget velkommen forbi og tjekke vores anlæg.

Selvfølgelig vil du altid være velkommen forbi og se til skildpadden. Ønsker du jævnligt at modtage et foto og et par ord om, hvordan det går med din skildpadde, så tilbyder vi gerne det. Kan bestilles ekstra.

Vi kan også tilbyde, at hente din skildpadde: SkildpaddeTaxa

Kontaktinformation nedenfor.

Leopardskildpadden "Flemming", der er en hun. Hun er blevet passet hos Sumpskildpadder, i Esbjerg, i lang tid. Flemming ejer nu hele skildpadderummet. Men, går selv ind i sit anlæg, for at spise de friskplukkede ukrudtsplanter. Der er favoritfoder. "Flemming" er med ude, i naturen. Foto nedenfor.

Er det noget for dig, at vi fremover fast tager os af din skildpadde, så hører vi meget gerne fra dig.

Se vores lokaler og dyr Sumpskildpadder Esbjerg

Sumpskildpadder kontakt og find os

  • På tur!

  • Fodringstid!

  • Snapskildpadde tjekkes!

Havedam

Nørre-Snede

Terrarium

Esbjerg

Afrikansk sporeskildpadde

Fotograf Helle Northeved

Terrassedam

Esbjerg

Havedam

Juelsminde